RAZVOJ ZDRAVOG UMA Prikaži uvećano

RAZVOJ ZDRAVOG UMA

Stanley Greenspan

OSTVARENJE d.o.o.

9789536827268

Novi proizvod

U ovoj knjizi Stanley Greenspan iznosi na vidjelo svoja istraživanja i praktičan rad na otkrivanju šest presudnih i neizostavnih iskustava koja djeci omogućuju da obuhvate i prošire svoje intelektualne, emocionalne i moralne ljudske potencijale. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

54,60 KM .

Podaci

Autor Stanley Greenspan
Izdavač Ostvarenje d.o.o.
Godina 2004
Uvez meki
Broj stranica 347
ISBN 953-6827-26-3
Jezik Hrvatski

Više informacija

Nema roditelja koji ne želi podići upravo takvo dijete, ali nitko do sada nije točno pokazao na koji način ove kvalitete počinju i kako ih treba njegovati. Sada po prvi puta Stanley Greenspan iznosi na vidjelo svoja istraživanja i praktičan rad na otkrivanju šest presudnih i neizostavnih iskustava koja djeci omogućuju da obuhvate i prošire svoje intelektualne, emocionalne i moralne ljudske potencijale. Roditelji će naučiti kako čitati signale koje im beba šalje, kako prepoznati svaki miljokaz te kako potaknuti kognitivni, emocionalni i moralni razvoj u svakovrsnim situacijama: igri, jelu, disciplini, stjecanju uvjerenja, čak i u prepirkama.
Približavajući im nova otkrića o razvoju mozga i uma koja su proteklih godina uzrokovala toliko uzbuđenja, Greenspan roditeljima nudi alat kojim će sva ta otkrića i mogućnosti pretvoriti u praktičnu stvarnost.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: