URAVNOTEŽENI RAZVOJ Prikaži uvećano

URAVNOTEŽENI RAZVOJ

Sally Goddard Blythe

OSTVARENJE d.o.o.

9789536827763

Novi proizvod

Uravnoteženi razvoj izuzetno je informativna knjiga prekrasnoga naslova koju je iznimno stručno napisala terapeutkinja posvećena tom poslu. Ovo djelo istražuje znanstvenu podlogu dobre stare istine "zdrav duh u zdravom tijelu" i objašnjava zašto je kretanje u ranoj dobi neophodno za razvoj zdrave ravnoteže.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

46,90 KM .

Podaci

Autor Sally Goddard Blythe
Izdavač Ostvarenje d.o.o.
Godina 2008
Uvez meki
Broj stranica 232
Jezik Hrvatski

Više informacija

Uravnoteženi razvoj izuzetno je informativna knjiga prekrasnoga naslova koju je iznimno stručno napisala terapeutkinja posvećena tom poslu. Ovo djelo istražuje znanstvenu podlogu dobre stare istine "zdrav duh u zdravom tijelu" i objašnjava zašto je kretanje u ranoj dobi neophodno za razvoj zdrave ravnoteže, kao i međusobno povezane i međuovisne temelje normalnog ili zdravog razvoja govora, učenja, spoznaje i emocija.

Drugim riječima, prema autorici, mehanizam ravnoteže je poput klavira koji je svakom djetetu genetski dan pri rođenju. No dijete mora naučiti koristiti taj klavir i svirati ga, ako želimo da se zadivljujući potencijal i neuropsihološka "glazba" normalno razviju iz još nezreloga mozga. I, što je najvažnije, sljedeća poglavlja svim čitateljima, osobito zainteresiranim roditeljima, učiteljima i drugim stručnjacima, pružaju presudne suvremene uvide nužne za maksimiziranje senzomotoričkog i kognitivnog funkcioniranja putem poboljšanja ravnoteže, kako u djece normalnog razvoja, tako i u onih s teškoćama u razvoju.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: