KNJIGA OD ŽENA, MUŠKARACA, GRADOVA I RASTANAKA Prikaži uvećano

KNJIGA OD ŽENA, MUŠKARACA, GRADOVA I RASTANAKA

Julijana Matanović

Mozaik knjiga

9789531404686

Novi proizvod

"Knjigom od muškaraca, žena, gradova i rastanaka" Julijana Matanović odlučila se vratiti stilu pripovijedanja koji ju je učinio jednom od najčitanijih suvremenih hrvatskih spisateljica.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

19,90 KM .

Podaci

Autor Julijana Matanović
Izdavač Mozaik knjiga
Godina 2009
Uvez meki
Broj stranica 202
Format 19.5 x 12.0 cm
ISBN 9789531404686
Jezik Hrvatski

Više informacija

Koliko godina treba proći da bi se razumjela davno izrečena rečenica, koliko emocionalnih prepreka preskočiti da bi se čuo plač djeteta, koliko obiteljskih priča sakriti da bi se uopće moglo živjeti, koliko puta preseljavati da bi se opipala sreća, koliko satova promijeniti da bi se umrlo na vrijeme, samo su neke od tema ove knjige pripovijesti i priča Julijane Matanović.

Dvanaest njih, razdijeljene u cjeline o ženama, muškarcima, gradovima i rastancima, ujedinjene su veznim nitima, tako da priče mogu preseljavati iz bloka u blok a da se pri tome ništa ne gubi na točnosti njihova situiranja. Neovisno sadrže li četiri ili trideset stranica u svima njima nalazimo brojne detalje, osjećamo drhtavost atmosfere i prepoznajemo bogatstvo emocija pa nam se nakon čitanja svake pojedine čini kao da smo pročitali veliki roman.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: