REZ Prikaži uvećano

REZ

BOŽICA BRKAN

VBZ

9789533044576

Novi proizvod

Novi roman svestrane spisateljice i novinarke Božice Brkan napisan je u najboljoj tradiciji domaće žanrovske literature – u rasponu od Pavličića do Tribusona – koja svakom stranicom, poštujući stroga pravila dinamike i kompozicije, granice žanra pomiče, rastvara i širi te se poigrava njegovim konzekvencama.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

24,00 KM .

Podaci

Autor BOŽICA BRKAN
Izdavač TIM press
Godina 2012
Uvez meki
Broj stranica 176
Format 12X20cm
ISBN 9789533044576
Jezik Hrvatski

Više informacija

Uzbudljiv i dinamičan kriminalistički narativ, polifono ispričan kroz čitav niz glasova, od twitter poruka, preko izjava brojnih svjedoka do službenih policijskih izvješća, prezentiran je kao zbir materijala nastalih istraživačkim radom novinarke na slučaju ubojstva novinskog i umjetničkog fotografa Ivana, veterana Domovinskog rata.

Ivan je, postaje sve očitije kako se napeta i neizvjesna priča raspliće, likvidiran jer je suviše znao. Kao svjedok i vlasnik dokaza o stravičnom ratnom zločinu postao je – iako dane uglavnom provodi sa suborcima u kvartovskom kafiću, rastrgan između pečata prošlosti i nezaustavljivog umjetničkog impulsa – suviše opasan za strukture, na jednoj i na drugoj strani…

30 drugih knjiga iz iste kategorije: