ZDRAVLJE IZ BOŽJE LJEKARNE Prikaži uvećano

ZDRAVLJE IZ BOŽJE LJEKARNE

Maria Treben

VBZ

9799532012179

Novi proizvod

U vremenu u kojem se velika većina čovječanstva udaljava od prirodnog načina života opasno obolijevajući zbog nepravilna načina življenja, morali bismo se vratiti našem ljekovitom bilju koje nam je Gospod Bog svojom dobrotom darovao još u pradavnim vremenima.

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

42,90 KM .

Podaci

Autor Maria Treben
Izdavač VBZ
Godina 2002
Uvez tvrdi
Broj stranica 104
Format 21,7x30,4 cm
ISBN 9799532012179
Jezik Hrvatski

Više informacija

U vremenu u kojem se velika većina čovječanstva udaljava od prirodnog načina života opasno obolijevajući zbog nepravilna načina življenja, morali bismo se vratiti našem ljekovitom bilju koje nam je Gospod Bog svojom dobrotom darovao još u pradavnim vremenima.
Župnik Kneipp kaže o tome u svojim knjigama, da je za svaku bolest izrasla biljčica. Tako svatko može brinuti o svojem zdravlju ako pomnjivo i pravovremeno sakuplja biljke iz Božje ljekarne i njihov čaj pije svakodnevno ili tijekom liječenja, a ekstrakte (iscrpke) koristi za masiranje ili obloge, parne i obične kupke itd...
I službena se medicina polako počinje okretati liječenju biljem, što proizlazi iz 25. međunarodnog znanstvenog kongresa Njemačkog saveznog liječničkog zbora i Austrijskog liječničkog zbora održanog u ožujku 1980. u Badgasteinu (pokrajina Salzburg) na kojem je sudjelovalo oko 1500 liječnika.Već godinama pratim savjetovanja liječnika i kongrese o čijim rezultatima izvješćuju i u dnevnim novinama. Mnogo savjesnih i odgovornih liječnika upozorava na preveliku uporabu tableta.
Posebno uvijek ponavljaju i upozoravaju na to kao opasna mogu biti sredstva protiv bolova. Mnogi ih ljudi uzimaju bez liječničkog nadzora, a ona mogu prouzročiti teška oštećenja organa. Sredstva za snižavanje krvnog tlaka primjerice, uzimana duže vrijeme mogu potaknuti u žena razvoj raka dojke što su, neovisno jedna od druge, utvrdile tri istraživačke skupine u Bostonu, Bristolu i Helsinkiju. 

Na osnovi svojih iskustava u posljednje dvije i pol godine, koliko je proteklo od objavljivanja prvoga izdanja Zdravlja iz Božje ljekarne, želim bolesnim ljudima omogućiti da se upoznaju s ljekovitošću i djelovanjem važnijih biljaka te im tako pružiti ruku ozdravljenja. Čovjek je najsretniji kad vlastitom snagom i voljom, uz božansku pomoć ljekovitih biljaka, nađe izlaz iz beznađa teške bolesti. Ponovo stečeno zdravlje, za koje sam čovjek snosi odgovornost, tako uzdigne ljudsko dostojanstvo, da se bolesnik već s time napola uspije osloboditi osjećaja bezizlaznosti njegova bolesna življenja...

29 drugih knjiga iz iste kategorije: