JESI LI DOBRO? Prikaži uvećano

JESI LI STVARNO DOBRO?

Debra K. Fileta

FIGULUS

9789533670324

Novi proizvod

Debra Fileta, autorica hita „Tri koraka do prave ljubavi”, napisala je knjigu koja može pomoći svakoj osobi koja je primi u ruke i posveti joj svoje vrijeme. „Jesi li STVARNO dobro?”, knjiga je koja želi iz nas izvući pravi odgovor, bez uljepšavanja i pukih fraza.

Više detalja

41,50 KM .

Podaci

Autor DEBRA FILETA
Izdavač Figulus d.o.o.
Godina 2023
Uvez meki
Broj stranica 284
Format 20,9x14 cm
ISBN 978-953-367-032-4
Jezik Hrvatski

Više informacija

Debra Fileta, autorica hita „Tri koraka do prave ljubavi”, napisala je knjigu koja može pomoći svakoj osobi koja je primi u ruke i posveti joj svoje vrijeme. „Jesi li STVARNO dobro?”, knjiga je koja želi iz nas izvući pravi odgovor, bez uljepšavanja i pukih fraza. Debra na razumljiv i čitak način razlaže naše emocionalno, duhovno, mentalno i tjelesno zdravlje, upotpunjeno primjerima iz vlastitog života i pitanjima za preispitivanje vlastitog zdravlja.

 

Jesi li stvarno dobro?

Niste tako sjajno kao što mislite.

Ako vam ovo nije zasmetalo, onda ste upravo tip osobe za koju sam ovu knjigu napisala.

Teme koje ćemo obraditi u sljedećim poglavljima za one su ljude koji su spremni promišljati, propitivati se i rasti.

Za ljude koji ne uzmiču pred izazovima i ne boje se iskoračiti iz svoje zone ugode. Za ljude koji su spremni novim očima promotriti sebe i Božji plan za njihov život.

Osjećam da ste spremni. Spremni prestati biti zadovoljni iskrivljenom inačicom zdravlja koju nam ova kultura nameće – inačicom koja izgleda besprijekorno izvana, a zanemaruje što se događa u nutrini…

Autorica – Debra Fileta, licencirana savjetnica

 

Čitajući ovu knjigu, osjećat ćete se kao da razgovarate s ponajboljim psihoterapeutom. Debra nam u ovoj knjizi pokazuje koliko su naše duhovno, tjelesno, emocionalno i mentalno zdravlje međusobno isprepleteni, a sve je potkrijepila osobnim primjerom te bogatim iskustvom savjetnice. Knjiga obiluje mudrošću, znanjem i praktičnim alatima koji vam već danas mogu promijeniti život.

Christine Caine, osnivačica kampanje A21 i inicijative Propel Women

30 drugih knjiga iz iste kategorije: