ZAŠTO MI TO NISU REKLI PRIJE? Prikaži uvećano

ZAŠTO MI TO NISU REKLI PRIJE?

Julie Smith

Koncept izdavaštvo

9789538326325

Novi proizvod

Zašto mi to nisu rekli prije? obrađuje svakodnevne probleme s kojima se svi suočavamo te nudi laka i praktična rješenja koja vam mogu promijeniti život.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

39,70 KM .

Podaci

Autor Dr. Julie Smith
Izdavač Koncept izdavaštvo
Godina 2022
Uvez meki
Broj stranica 320
Format 13,5x21 cm
ISBN 9789538326325
Jezik Hrvatski

Više informacija

Zašto mi to nisu rekli prije? obrađuje svakodnevne probleme s kojima se svi suočavamo te nudi laka i praktična rješenja koja vam mogu promijeniti život.

Oslanjajući se na godine iskustva u struci kliničkog psihologa, online senzacija dr. Julie Smith s vama dijeli sve vještine potrebne kako biste svladali životne uspone i padove.

Ova knjiga ispunjena tajnim bilješkama psihoterapeuta neophodan je priručnik za poboljšanje vašeg mentalnog zdravlja. Jednostavni, a stručni savjeti dr. Julie zajedno s moćnim tehnikama za suočavanje s problemima pomoći će vam da ostanete otporni, bez obzira na probleme kojima vas život bombardira.

Ovaj vodič kroz oluje svakodnevice napisan je u kratkim i sažetim natuknicama, stoga možete početi s dijelom koji vam je potreban sukladno izazovu s kojim se suočavate – i odmah pronaći odgovarajuće alate koji vam mogu pomoći: svladati anksioznost, nositi se s kritikama, izboriti se s lošim raspoloženjem, izgraditi samopouzdanje, pronaći motivaciju, naučiti oprostiti sami sebi

30 drugih knjiga iz iste kategorije: