MARKETING ZLA Prikaži uvećano

MARKETING ZLA

David Kupelian

HARFA

9789537351182

Novi proizvod

Otkrijte tko su američki "prodavači zla" koji nam laž prodaju umotanu u ukrasan, namirisan papir kao poklon velike vrijednosti...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

46,20 KM .

Podaci

Autor David Kupelian
Izdavač Harfa d.o.o.
Godina 2010
Uvez meki
Broj stranica 251
ISBN 978-953-7351-18-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

Otkrijte tko su američki "prodavači zla" koji nam laž prodaju umotanu u ukrasan, namirisan papir kao poklon velike vrijednosti.

  • Kako se gigantske korporacije zabavne industrije služe svim moćnim psihološkim sredstvima modernog marketinga i manipulacije da potaknu našu djecu ne samo da odmah kupuju proizvode koji se pojave na tržištu nego i da se prometnu u buntovnike protiv moralnih vrijednosti.
  • Kako je prijetvorni znanstvenik, naširoko cijenjen kao otac "seksualne revolucije", raskrinkan kao seksualni psihopat koji je poticao pedofiliju.
  • Kako Američka udruga za građanske slobode i druge organizacije u namjeri da onemoguće bilo kakvo spominjanje Boga na javnim mjestima zapravo iznose opasnu i dokazivo lažnu zakonsku teoriju o razdvajanju Crkve od države.
  • Kako su se državni mediji podčinili marketinškom planu za promoviranje "gay prava" koji su kreirali profesionalni marketinški stručnjaci obrazovani na Harvardu.
  • Kako nas je lobi za pravo na pobačaj prevario lukavom kampanjom službi za odnose s javnošću na temelju laži i groznih izmišljotina koje se i dan-danas još uvijek prihvaćaju kao "činjenice".
  • Kako su prodavači zla izigrali američke Crkve i njihovu prirodnu, vodeću ulogu u društvu — i kako one moraju ponovno zadobiti tu ulogu.
     

30 drugih knjiga iz iste kategorije: