BRAK BEZ VIKANJA Prikaži uvećano

BRAK BEZ VIKANJA

Hal Edward Runkel, Jenny Runkel

VBZ

9789533043258

Novi proizvod

U Braku bez vikanja renomirani stručnjak za odnose Hal Runkel upoznat će čitatelje s metodama koje će im pomoći da se smire i postanu povezani sa svojim životnim partnerom. Kombinirajući svevremenska načela i klinička istraživanja, duhovito predstavlja najnovije vizije intimnih veza. Ovo nije knjiga o „poštenoj borbi“, udovoljavanju tuđim potrebama ili o prilagođavanju...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

22,00 KM .

Podaci

Autor Hal Edward Runkel, Jenny Runkel
Izdavač VBZ
Godina 2011
Uvez meki
Broj stranica 224
ISBN 978-953-304-325-8
Jezik Hrvatski

Više informacija

Brak bez vikanja nedvojbeno je prva knjiga o braku koja kaže da je za neki brak ili zajednicu najbolje da se svaki od partnera najprije usredotoči na sebe i svoje samopoštovanje te nauči da treba biti manje usredotočen na partnera… za dobrobit oboje. Uz mnoštvo savjeta o tome kako se riješiti tjeskobe i usredotočiti na sebe, kao ključni čimbenik za intimnost između partnera/bračnih drugova potiče osobni razvoj svakog od njih. Također, promiče osobne razlike između partnera koje su temelj za uspješan brak.

Brak bez vikanja druga je knjiga mr. sc. Hala Edwarda Runkela, jednog od najcjenjenijih svjetskih bračnih i obiteljskih terapeuta, koju je napisao u suradnji sa svojom suprugom Jenny. Našim je čitateljima Runkel već dobro poznat po svome bestseleru Odgojite svoje dijete bez vikanja (V.B.Z., 2008.).

30 drugih knjiga iz iste kategorije: