KAKO POVEĆATI IQ SVOGA DJETETA KROZ IGRU Prikaži uvećano

KAKO POVEĆATI IQ SVOGA DJETETA KROZ IGRU

Stevanne Auerbach

Naklada Uliks

9789537306137

Novi proizvod

Djetetova spoznaja da igra ne pruža samo zabavu i zaokupljenost - neprocjenjiva je za njegov emocionalni i intelektualni razvoj i uči ga svemu - od društvenih vještina do analitičkog razmišljanja. Za djetetov mozak koji se razvija igranje je najvažnije, no, iskorištava li vaše dijete vrijeme za igru kvalitetno?...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

49,00 KM .

Podaci

Autor Stevanne Auerbach
Izdavač Naklada Uliks
Godina 2007
Uvez tvrdi
Broj stranica 231
ISBN 978-953-7306-13-7
Jezik Hrvatski

Više informacija

Djetetova spoznaja da igra ne pruža samo zabavu i zaokupljenost - neprocjenjiva je za njegov emocionalni i intelektualni razvoj i uči ga svemu - od društvenih vještina do analitičkog razmišljanja. Za djetetov mozak koji se razvija igranje je najvažnije, no, iskorištava li vaše dijete vrijeme za igru kvalitetno?

Igra nije nehotična, ona se uči! Važnost igre za djecu dobro je istražena i pokazana. Primjerice, jeste li ikada razmišljali o tome da je igra jedna od najvažnijih aktivnosti u dječjem rastu i razvoju? Znate li da je dokazano da igra pridonosi kasnijem djetetovom učenju? Znate li da je igra jedan od najvažnijih čimbenika u djetetovu učenju interakcije s drugom djecom? Znate li da se jezični razvoj može znatno povećati igrajući se? Znate li da apstraktno razmišljanje, koje se razvija igrom, daje temelj za kasnije djetetovo učenje u školi i uvelike utječe na njegov život u odrasloj dobi? Jeste li se ikada, kao odrasla osoba, upustili u vježbanje mašte? Znate li da postoji izravna veza između vaše igre iz djetinjstva i vaše sposobnosti kreativnog mišljenja i maštovitog projiciranja o budućnosti unutar vaše radne zajednice ili obitelji?

Te će veze postajati sve jasnije čitanjem ove knjige. U cijeloj knjizi dr. Auerbach opisuje, navodeći mnoge primjere, načine za razvijanje i povećavanje djetetova kvocijenta igre.

Dr. sc. Stevanne Auerbach poznatija kao dr. Toy (toy-igračka), posvetila je svoj život važnosti igre i nudi vam posebne savjete o kupnji igračaka i igrama koje dijete treba igrati kako biste ojačali njegov sveukupan razvoj.

Naučit ćete:
- kako postati "učitelj igranja" svome djetetu
- kako igra može osnažiti razinu zrelosti i povjerenje
- pozitivne i negativne strane igračaka
- kako voditi nadareno dijete i dijete s posebnim potrebama.

Dobit ćete praktične savjete:
- o procjenjivanju sigurnosti igračke: vidjet ćete koje proizvođače igračaka dr. Toy preporuča
- o zalihama materijala koje biste uvijek trebali imati
- 100 najboljih proizvoda za djecu koje je odabrala dr. Toy
kako na koristan i zabavan način iskoristiti vrijeme za igru.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: