POVIJEST GLAZBE ZA DJECU Prikaži uvećano

POVIJEST GLAZBE ZA DJECU

Mary Richards, David Schweitzer, Rose Blake

Školska knjiga

9789530622296

Novi proizvod

Povijest glazbe za djecu odvodi čitatelje na glazbeno putovanje svijetom i upoznaje ih sa šarolikom skupinom skladatelja, glazbenika i izvođača. Od Bacha do Billie Eilish, od Mozarta do Miriam Makebe, sve glazbenike predstavljene u ovoj knjizi povezuje ljubav prema stvaranju i izvođenju glazbe

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

37,60 KM .

Podaci

Autor Mary Richards, David Schweitzer, Rose Blake
Izdavač Školska knjiga
Godina 2022
Uvez tvrdi
Broj stranica 96
Format 22x28,5 cm
ISBN 9789530622296
Jezik Hrvatski

Više informacija

Povijest glazbe za djecu odvodi čitatelje na glazbeno putovanje svijetom i upoznaje ih sa šarolikom skupinom skladatelja, glazbenika i izvođača. Od Bacha do Billie Eilish, od Mozarta do Miriam Makebe, sve glazbenike predstavljene u ovoj knjizi povezuje ljubav prema stvaranju i izvođenju glazbe. Autori odgovaraju na ključna pitanja, uključujući ona poput što je glazba i zašto je stvaramo, kako osjećamo, gledamo, slušamo i izvodimo glazbu te što glazbu očekuje u budućnosti. Mnogo je različitih načina za stvaranje glazbe. Bez obzira na to koji instrument sviramo – bubnjeve ili didgeridoo, sitar ili sintesajzer, gramofon (turntable) ili tubu – svi možemo sudjelovati.

Povijest glazbe za djecu izlazi iz okvira zapadnoga glazbenog kanona i istražuje mnogobrojne uzbudljive načine na koji se glazba sklada, improvizira, sluša, snima i prenosi s naraštaja na naraštaj. Uz predivne priče o glazbi i sjajne ilustracije, čitatelj skeniranjem priloženog koda dobiva i listu glazbenih primjera za slušanje.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: