TERAPIJA IGROM Prikaži uvećano

TERAPIJA IGROM

Tatjana Gjurković

HARFA

9789537351434

Novi proizvod

vo je jedna od knjiga koju želite da imate u svojoj kućnoj biblioteci odmah ako radite sa decom ili ste roditelj. Kada postanete roditelj, prva stvar koju shvatite je da uvijek morate raditi na sebi iu odnosu na svoju djecu. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

37,00 KM .

Podaci

Autor Tatjana Gjurković
Izdavač Harfa d.o.o.
Godina 2016
Uvez meki
Broj stranica 152
ISBN 978-953-7351-43-4
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ovo je jedna od knjiga koju želite da imate u svojoj kućnoj biblioteci odmah ako radite sa decom ili ste roditelj. Kada postanete roditelj, prva stvar koju shvatite je da uvijek morate raditi na sebi iu odnosu na svoju djecu. Čini se da veći dio literature i dostupnosti informacija otežava današnje roditeljstvo, pa se ova knjiga u "moru" raznolike literature vraća u srž samog obrazovanja i ono što je zaista važno za djecu - da ih voli onako kako jesu i da aktivno učestvuju u život djece kroz najvažniji medij - igru.

Autor kroz vrlo jednostavan i razumljiv jezik donosi glavne teme koje prožimaju veliko područje obrazovanja i obrazovanja. Igra, emocije, empatija, temperament, granice i ohrabrujuće poruke koje jačaju samopouzdanje djeteta su, na prvi pogled, vrlo jasni pojmovi, ali kada uđete u aktivnu upotrebu iste u odnosu na djecu, stvari postaju malo teže, što se može pročitati u bogatstvu primjera koje je autor naveo. , i oni su se dogodili svakome od nas.

Ekstrakti su izuzetno korisni za samorefleksiju i samorefleksiju, kao i dio o različitim temperamentima. Sve to može biti od velike pomoći svima nama koji smo obrazovani i obrazovani od strane dece, bilo usaglašavanjem njihovih temperamenta i temperamenta u obrazovnoj grupi ili kao osnaživanje u radu sa njihovim roditeljima.

Ova knjiga je jednostavno sažela i prenela dečji unutrašnji svet emocija i načina da se bolje uključi u njega. Kao strastvena književnica, jako mi je drago da je ova velika knjiga izašla iz pjesme hrvatskog autora.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: