Svaka cura ima svoju priču 3 Prikaži uvećano

SVAKA CURA IMA SVOJU PRIČU 3

Eleanor Watkins

KRISTOFORI

9789537378080

Novi proizvod


Božić stiže! Osim uzbuđenja život donosi i nove izazove za djevojke iz Beech Banka. Holly se suočava s financijskom krizom u obitelji; Rachel je zabrinuta za sestru; nesreća na sanjkanju potrese djevojke – a potpuno drugačiji božićni igrokaz otkriva pravo značenje Božića. U ovoj, njihovoj trećoj knjizi, djevojke iz Beech Banka zajedno spoznaju vrijednosti obitelji, prijateljstva i vjere...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

15,50 KM .

Podaci

Autor Eleanor Watkins
Izdavač KRISTOFORI
Godina 2016
Uvez meki
Broj stranica 184
Format 11 x 17,5 cm
ISBN 9789537378080
Jezik Hrvatski

Više informacija


Božić stiže! Osim uzbuđenja život donosi i nove izazove za djevojke iz Beech Banka. Holly se suočava s financijskom krizom u obitelji; Rachel je zabrinuta za sestru; nesreća na sanjkanju potrese djevojke – a potpuno drugačiji božićni igrokaz otkriva pravo značenje Božića. U ovoj, njihovoj trećoj knjizi, djevojke iz Beech Banka zajedno spoznaju vrijednosti obitelji, prijateljstva i vjere.


„Nevjerojatna, topla priča o šest običnih djevojčica koje žive svoju svakodnevicu, ali na kraju dana otkrivaju da je najbolje sve prepustiti Bogu. Ova pripovijest pokazuje da je Bog najbolji otac, koji se brine za nas i za naše probleme, bez obzira na to koliko su oni veliki ili mali. Čista desetka!“ (Ellie)

„Uistinu zanimljivo štivo, u kojem vas pisac uvlači u priču. Uzbudljiva i posebna poruka za božićno vrijeme.“ (Sophie)

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: