UPOZNAJMO BIBLIJU: AKTIVNOSTI ZA PREDŠKOLCE Prikaži uvećano

UPOZNAJMO BIBLIJU: AKTIVNOSTI ZA PREDŠKOLCE

Verbum

9789532357370

Novi proizvod

Upoznajmo Bibliju: Aktivnosti za predškolce donosi sedamnaest omiljenih biblijskih priča s popratnim zadatcima i aktivnostima. Vašem mališanu jamčimo sate i sate posvećene zabavi, razvijanju kreativnosti i usvajanju znanja kroz igru. Idealno za djecu između 4 i 7 godina!

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

24,00 KM .

Podaci

Izdavač Verbum
Godina 2021
Uvez meki
Broj stranica 116
Format 27,9X21,5 cm
ISBN 978-953-235-737-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

Upoznajmo Bibliju: Aktivnosti za predškolce donosi sedamnaest omiljenih biblijskih priča s popratnim zadatcima i aktivnostima. Vašem mališanu jamčimo sate i sate posvećene zabavi, razvijanju kreativnosti i usvajanju znanja kroz igru. Idealno za djecu između 4 i 7 godina! Pročitajte djetetu kratke biblijske priče i potom mu pomozite da usvoji sadržaj zabavnim aktivnostima osmišljenim posebno za njegov uzrast. 

Najraznovrsniji zadatci - bojanje, povezivanje, križaljke, kvizovi, zapažanje razlika, naljepnice, labirinti i još puno toga - osmišljeni su tako da vaš mališan potpuno uroni u biblijsku priču i doživi je na nov način. Živopisne, zabavne ilustracije krase svaku stranicu, a mnoštvo raznovrsnih aktivnosti učinit će da svako dijete pronađe nešto baš za sebe! 

Neka vaše dijete uči kroz igru i igra se učeći - tako će zasigurno zavoljeti Bibliju i prve istine vjere koje na originalan način iznosi ova jedinstvena knjiga aktivnosti Upoznajmo Bibliju. S njom će se mališani rado družiti i u obitelji, vrtiću i u župi! 

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: