MRLJEK I PRLJEK : KNJIGA BLJAKAVIH PRIČA O HIGIJENI

Jelena Pervan

EVENIO

9789538008542

Novi proizvod

Mrljek i Prljek dvije su zloćkaste bakterije koje vole sve što je fujkasto, bljakasto, smrduckasto, neuredno i prljavo. Do sad smo se s njima družili u četiri zasebne slikovnice gdje smo se smijali njihovom pohodu na neopranu kosu, neoprane zubiće, prljave ruke i neurednu sobu, a sada sve četiri priče dolaze u jednoj knjizi s tvrdim uvezom. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

64,70 KM .

Podaci

Autor Jelena Pervan, Jelena Brezovec
Izdavač EVENIO
Godina 2020
Uvez tvrdi
Broj stranica 84
Format 21×27 cm
ISBN 9789538008542
Jezik Hrvatski

Više informacija

Mrljek i Prljek dvije su zloćkaste bakterije koje vole sve što je fujkasto, bljakasto, smrduckasto, neuredno i prljavo. Do sad smo se s njima družili u četiri zasebne slikovnice gdje smo se smijali njihovom pohodu na neopranu kosu, neoprane zubiće, prljave ruke i neurednu sobu, a sada sve četiri priče dolaze u jednoj knjizi s tvrdim uvezom. Mrljek i Prljek: Knjiga bljakavih priča o higijeni sadrži četiri priče:

Mrljek i Prljek na smrdljivom putovanju
Priča o neopranoj kosi

Mrljek i Prljek mućkaju bljakavi napitak
Priča o pokvarenom zubu

Mrljek i Prljek  slave fujkasti rođendan
Priča o prljavim rukama

Mrljek i Prljek na zbrčkanome prespavancu
Priča o neurednoj sobi

Ovo posebno izdanje sadrži i neke dodatke koji će upotpuniti radost čitanja i listanja te dolazi na čak 84 ultrazabavnih stranica sadržaja. Knjiga je idealan poklon za mališane koji žele saznati što se može dogoditi ako redovito ne peremo zubiće, kosu i ruke te ako ne pospremamo sobu.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: