SREĆKOVA POTRAGA ZA VELIKIM MOĆIMA - Ovo nije priča za laku noć Prikaži uvećano

SREĆKOVA POTRAGA ZA VELIKIM MOĆIMA - Ovo nije priča za laku noć

Smiljana Nedeljko i Nina Kovačić

EVENIO

9789538008399

Novi proizvod

Dječak Srećko igrao se u dvorištu svojom lopticom. No loptica je slučajno preskočila ogradu i završila u ustima razigranog psa Šarenka. Njih su dvoje toga trena postali prijatelji. Srećko se povjerio svome novome prijatelju kako bi želio postati superjunak koji ima velike moći.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

27,40 KM .

Podaci

Autor Smiljana Nedeljko i Nina Kovačić
Izdavač EVENIO
Godina 2018
Uvez meki
Broj stranica 32
Format 22.0 x 22.0 cm
ISBN 9789538008399
Jezik Hrvatski

Više informacija

Dječak Srećko igrao se u dvorištu svojom lopticom. No loptica je slučajno preskočila ogradu i završila u ustima razigranog psa Šarenka. Njih su dvoje toga trena postali prijatelji. Srećko se povjerio svome novome prijatelju kako bi želio postati superjunak koji ima velike moći. Prijatelji si međusobno pomažu, pa se Šarenko odlučio pridružiti dječaku u njegovoj avanturi traganja za velikim moćima. Cijeli dan proveli su zajedno i u igri – skakali su, plesali, pjevali, vozili se biciklima, smijali se, zdravo jeli, pili puno vodice, ali i odmarali i zamišljali predivne prizore koji će se pretvoriti u uspomene.

Na kraju svoga puta otkrili su da za supermoćima ne treba tragati, da ih ne trebamo tražiti negdje izvan nas samihjer su one već u nama ako smo zdravi, pozitivni i znatiželjni.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: