ŽIVOTINJE IZ PROŠLOSTI - INTERAKTIVNA 3D KNJIGA Prikaži uvećano

ŽIVOTINJE IZ PROŠLOSTI - INTERAKTIVNA 3D KNJIGA

Školska knjiga

9789530620414

Novi proizvod

Ljude je oduvijek zanimalo kako je nastala Zemlja i kako su se razvile biljke i životinje. Nastali su mnogobrojni mitovi i legende, a smišljene su i mnoge teorije. Danas znamo da je Zemlja nastala prije 4,6 milijarda godina kad se formirala čvrsta Zemljina kora. Biljke i životinje iz prošlosti bile su sasvim različite od današnjih.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

13,60 KM .

Podaci

Izdavač Školska knjiga
Godina 2019
Broj stranica 64
Format 24.2 x 26.5 cm
ISBN 9789530620414
Jezik Hrvatski

Više informacija

Voliš li knjige, ali i tehnologiju? Ovo je savršena knjiga za tebe!

Klikni i nauči! * Interaktivne 3D knjige

Edukativna izdanja iz serije interaktivnih 3D knjiga koja su pred vama savršen su spoj tiskane knjige i dodatnih digitalnih sadržaja. Omogućuju čitanje o zanimljivim temama s područja tehnologije, znanosti, povijesti i arhitekture, a skeniranje kodova otvara mogućnost istraživanja i otkrivanja virtualnih prizora i svjetova. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj strukturi, ova je serija knjiga idealna za upotrebu u školi i kod kuće.


Ljude je oduvijek zanimalo kako je nastala Zemlja i kako su se razvile biljke i životinje. Nastali su mnogobrojni mitovi i legende, a smišljene su i mnoge teorije. Danas znamo da je Zemlja nastala prije 4,6 milijarda godina kad se formirala čvrsta Zemljina kora. Biljke i životinje iz prošlosti bile su sasvim različite od današnjih. Nicolaus Steno, danski znanstvenik koji je istraživao uzroke i različitosti, otkrio je da se ostatci mrtvih organizama pod određenim uvjetima mogu fosilizirati što omogućuje usporedbu građe organizama koji su živjeli prije mnogo milijuna godina s vrstama koje žive danas.
Pridružite nam se i upoznajte čudesne izumrle životinje, od trilobita do dinosaura, koje su živjele tijekom geoloških razdoblja u dalekoj prošlosti te neke od sasvim neobičnih životinja koje žive i dandanas!
Neka pustolovina započne!

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: