ČUDESNA ARHITEKTURA - INTERAKTIVNA 3D KNJIGA Prikaži uvećano

ČUDESNA ARHITEKTURA - INTERAKTIVNA 3D KNJIGA

Školska knjiga

9789530620452

Novi proizvod

Čudesna arhitektura namijenjena je svim ljubiteljima povijesti, arhitekture i umjetnosti. Onima koji se tek upoznaju s postignućima graditeljskog umijeća pružit će opširan uvod u ovaj fantastičan svijet, a iskusnijim će poznavateljima ponuditi sasvim nov pogled na neke od najvažnijih arhitektonskih spomenika čovječanstva.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

13,60 KM .

Podaci

Izdavač Školska knjiga
Godina 2019
Uvez tvrdi
Broj stranica 64
Format 24.2 x 26.5 cm
ISBN 9789530620452
Jezik Hrvatski

Više informacija

Voliš li knjige, ali i tehnologiju? Ovo je savršena knjiga za tebe!

Klikni i nauči! * Interaktivne 3D knjige

Edukativna izdanja iz serije interaktivnih 3D knjiga koja su pred vama savršen su spoj tiskane knjige i dodatnih digitalnih sadržaja. Omogućuju čitanje o zanimljivim temama s područja tehnologije, znanosti, povijesti i arhitekture, a skeniranje kodova otvara mogućnost istraživanja i otkrivanja virtualnih prizora i svjetova. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj strukturi, ova je serija knjiga idealna za upotrebu u školi i kod kuće.

Čudesna arhitektura namijenjena je svim ljubiteljima povijesti, arhitekture i umjetnosti. Onima koji se tek upoznaju s postignućima graditeljskog umijeća pružit će opširan uvod u ovaj fantastičan svijet, a iskusnijim će poznavateljima ponuditi sasvim nov pogled na neke od najvažnijih arhitektonskih spomenika čovječanstva. Ova ilustrirana pustolovina vodi nas tisućama godina unatrag, u doba nastanka Stonehengea i drevnih civilizacija Egipta i Babilona. S pomoću preciznih i informativnih 3D animacija otkrivamo jedinstvene spomenike Uskršnjeg otoka, stoljetnu izgradnju Kineskog zida i veličanstvene grčke i rimske antičke hramove, a posljednji dio knjige upoznaje nas s arhitektonskim ostvarenjima suvremenog doba od kojih zastaje dah.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: