DOBRO JUTRO, KARLO! / LAKU NOĆ, KARLO! Prikaži uvećano

DOBRO JUTRO, KARLO! / LAKU NOĆ, KARLO!

Rotraut Susanne Brener

9789537685980

Novi proizvod

Knjiga o malenom zečiću Karlu sadrži dvije dražesne i tople obiteljske priče za mališane. Karlo živi poput svih klinaca. Njegov dan počinje maminim osmijehom, a navečer ne želi poći na spavanje. Knjiga-okretalica "Dobro jutro, Karlo! / Laku noć, Karlo!" izvrstan je suputnik svakom mališanu za lakši početak i završetak dana, uz simpatične rituale jutarnjeg buđenja i večernjeg odlaska u krevet...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

21,20 KM .

Podaci

Autor Rotraut Susanne Brener
Izdavač Planet Zoe
Godina 2017
Uvez tvrdi
Broj stranica 40
Format 17 x 24 cm
ISBN 978-953-7685-98-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga o malenom zečiću Karlu sadrži dvije dražesne i tople obiteljske priče za mališane. Karlo živi poput svih klinaca. Njegov dan počinje maminim osmijehom, a navečer ne želi poći na spavanje. Knjiga-okretalica "Dobro jutro, Karlo! / Laku noć, Karlo!" izvrstan je suputnik svakom mališanu za lakši početak i završetak dana, uz simpatične rituale jutarnjeg buđenja i večernjeg odlaska u krevet. 

Knjige o zečiću Karlu prevedene su na oko 30 jezika i objavljene su u velikom broju zemalja. Zašto priče o zečiću Karlu obožavaju mališani u cijelom svijetu?

Zato što su u njima:

ILUSTRACIJE koje stvaraju svijet djeci razumljivih i šarolikih predmeta.

JEDNOSTAVNI DIJALOZI koje pomažu odraslima u komunikaciji s malom djecom i potiču u mališana razvoj govora.

LIKOVI u kojima se prepoznaju i mališani i njihovi roditelji.

BESKRAJNE MOGUĆNOSTI maštanja i smišljanja novih razvojnih igara sa slikama.

Knjige o malenom zečiću Karlu i njegovoj obitelji postale su bestseleri u cijelom svijetu. Objavljene su u desecima zemalja i prevedene na mnoge jezike, uključujući engleski, francuski, španjolski, portugalski, ruski, japanski, slovenski i dr.

Karlo je već osvojio srca mališana diljem svijeta i sada je napokon stigao u Hrvatsku, u izdanjima nakladničke kuće Planet Zoe. Priče su namijenjene mališanima počevši već od 1,5 pa sve do 5-6 godina starosti. U svakoj dobi dijete crpi iz tih priča ono što mu je razvojno potrebno.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: