ISTRAŽIVAČKI SPASS Prikaži uvećano

ISTRAŽIVAČKI SPASS

JASNA HORVAT, JOSIPA MIJOČ

Naklada Ljevak

9789533553382

Novi proizvod

Knjiga "Istraživački SPaSS"  autorica Jasne Horvat i Josipe Mijoč svojim skraćenicama šalje temeljnu poruku o namjeni, a to je pružanje Sustavne Potpore Analizama Statističkih Skupova.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

89,00 KM .

Podaci

Autor JASNA HORVAT JOSIPA MIJOČ
Izdavač Naklada Ljevak
Godina 2019
Uvez tvrdi
Broj stranica 568
Format 21 x 27 cm
ISBN 9789533553382
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga "Istraživački SPaSS"  autorica Jasne Horvat i Josipe Mijoč svojim skraćenicama šalje temeljnu poruku o namjeni, a to je pružanje Sustavne Potpore Analizama Statističkih Skupova. Popularno pisana, opremljena QR kodovima, snimkama zaslona računala, koracima analitičkih procedura, primjerima i savjetima, knjiga je to namijenjena osnovnim korisnicima SPSS-a.

U 24 poglavlja knjige istraživačkom se procesu prilazi kao strateškoj igri čiji se ishodi ostvaraju ovladavanjem poglavljima, odnosno, razvojem istraživačkih i metodoloških vještina. Rubnice ispunjene savjetima, citatima i dosjetkama ohrabrenje su najširoj akademskoj zajednici u svladavanju koraka potrebnih za samostalno provođenje znanstveno-istraživačkih studija. Autorice u knjizi koriste hrvatsko nazivlje SPSS-ovih procedura i izlaznih rezultata.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: