BOGATI OTAC, SIROMAŠNI OTAC Prikaži uvećano

BOGATI OTAC, SIROMAŠNI OTAC

Robert T. Kiyosaki

Katarina Zrinski d.o.o

9789532362701

Novi proizvod

Knjiga Bogati otac, siromašni otac će uništiti mit da vam je potrebna visoka zarada kako biste se obogatili. Promijeniti će uvjerenje da vam je kuća aktiva. Pokazati roditeljima zašto se ne mogu osloniti na to da će školski sustav podučavati njihovu djecu o novcu...

Više detalja

47,90 KM .

Podaci

Autor Robert T. Kiyosaki
Izdavač Katarina Zrinski d.o.o
Godina 2017
Uvez meki
Broj stranica 24
ISBN 978-953-236-270-1
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga Bogati otac, siromašni otac će uništiti mit da vam je potrebna visoka zarada kako biste se obogatili. Promijeniti će uvjerenje da vam je kuća aktiva. Pokazati roditeljima zašto se ne mogu osloniti na to da će školski sustav podučavati njihovu djecu o novcu.
Objasnit vam čemu trebate podučiti svoju djecu u vezi novca kako biste osigurali njihov financijski uspjeh u budućnosti. Bogati otac, siromašni otac početna je točka za svakoga tko želi steći kontrolu nad svojom financijskom budućnošću.

Bogati ne akumuliraju novac. Oni akumuliraju sredstva koja generiraju tok novca za njih. U čitanju Bogati otac, siromašni otac bolje ćete razumjeti snagu koju takvo razmišljanje može imati u vašem životu. Ako tražite financijsku slobodu, tada je ova knjiga odlično mjesto na kojem možete početi svoj proces učenja.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: