SMIREN RODITELJ SRETNA BRAĆA I SESTRE Prikaži uvećano

SMIREN RODITELJ SRETNA BRAĆA I SESTRE

Laura Markham

HARFA

9789537351960

Novi proizvod

Knjiga Smireni roditelji, sretna braća i sestre predstavlja znanstveno utemeljene praktične savjete o stvaranju duboke povezanosti sa svakim djetetom te uspostavljanju obiteljske kulture pune ljubavi, koja potiče smijeh i minimalizira svađe.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

61,30 KM .

Podaci

Autor Laura Markham
Izdavač Harfa
Godina 2022
Uvez meki
Broj stranica 2925
Format 15 x 23
ISBN 9789537351960
Jezik Hrvatski

Više informacija

Popularna stručnjakinja za roditeljstvo dr. Laura Markham prikupila je brojnu i vjernu publiku diljem svijeta zahvaljujući svom jednostavnom, pronicljivom pristupu koji uvažava emocionalnu vezu između roditelja i djeteta. Međutim kao što svaki roditelj više od jednog djeteta zna, čak je i najangaži-ranijem roditelju izazovno održati sklad i povezanost među svojom djecom kada su natjecanje, različiti temperamenti i iritacija na visokoj razini.

U ovom dugo iščekivanom vodiču dr. Markham predstavlja jednostavne, ali moćne načine za rješavanje svađa i stvaranje veze pune ljubavi i podrške između braće i sestara.

Knjiga Smireni roditelji, sretna braća i sestre predstavlja znanstveno utemeljene praktične savjete o stvaranju duboke povezanosti sa svakim djetetom te uspostavljanju obiteljske kulture pune ljubavi, koja potiče smijeh i minimalizira svađe. Djeca na taj način uče vještine rješavanja sukoba te vježbaju upravljanje vlastitim emocijama.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: