PROSTOR ZA OBITELJ Prikaži uvećano

PROSTOR ZA OBITELJ

Jesper Juul, Monica Oien

Familylab.hr

9789535692003

Novi proizvod

Kako ostvariti dobar odnos s djetetom? Kako djeci na putu odrastanja omogućiti što jači osjećaj sigurnosti i pružiti im priliku da postanu što samostalnija? Kako se odnositi prema dvogodišnjoj djevojčici koja želi odjenuti ljetnu odjeću usred zime i što reći petnaestogodišnjoj kćeri koja želi probati alkohol? ...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

60,00 KM .

Podaci

Autor Jesper Juul, Monica Oien
Izdavač Familylab.hr
Godina 2011
Uvez tvrdi
Broj stranica 181
ISBN 9789535692003
Jezik Hrvatski

Više informacija

Kako ostvariti dobar odnos s djetetom? Kako djeci na putu odrastanja omogućiti što jači osjećaj sigurnosti i pružiti im priliku da postanu što samostalnija? Kako se odnositi prema dvogodišnjoj djevojčici koja želi odjenuti ljetnu odjeću usred zime i što reći petnaestogodišnjoj kćeri koja želi probati alkohol? Određuju li samo odrasli kako će se te situacije razriješiti ili je moguće da mali i veliki to učine zajedno, s puno uzajamnog povjerenja? Krenite na put koji pruža drugačiji pogled na različite faze razvoja obiteljskih odnosa!

Televizijska urednica Monica Oien i obiteljski terapeut Jesper Juul razgovaraju o svakodnevnim problemima s kojima se susreću roditelji, o tome kako pronaći prave odgovore, o tome zašto trebamo postavljati granice i kako se trebamo odnositi prema dječjim željama i kompleksima. Ovo su razgovori vođeni srcem i roditeljima mogu poslužiti kao nadahnuće za razmišljanje o tome što žele svojoj obitelji. Za dobru komunikaciju u obitelji nije presudno što činimo nego kako i zašto to činimo. Neka to bude obzirno, strastveno, vjerodostojno i hrabro!

30 drugih knjiga iz iste kategorije: