JE L` ČEMU OVO? Prikaži uvećano

JE L` ČEMU OVO?

Jerry Seinfeld

Školska knjiga

9789530621237

Novi proizvod

Je l' čemu ovo?” pitanje je koji svaki komičar postavlja kad želi nešto probati. Seinfeld postavlja to pitanje od svog prvog nastupa 1975. godine.
Ako je odgovor na „Je l' čemu ovo?” bio potvrdan, uključen je u ovu opsežnu kompilaciju njegova komičarskog rada.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

62,00 KM .

Podaci

Autor Jerry Seinfeld
Izdavač Školska knjiga
Godina 2022
Uvez tvrdi
Broj stranica 472
Format 16x24 cm
ISBN 978-953-0-62123-7
Jezik Hrvatski

Više informacija

Je l' čemu ovo?” pitanje je koji svaki komičar postavlja kad želi nešto probati. Seinfeld postavlja to pitanje od svog prvog nastupa 1975. godine.
Ako je odgovor na „Je l' čemu ovo?” bio potvrdan, uključen je u ovu opsežnu kompilaciju njegova komičarskog rada. Prva knjiga u dvadeset pet godina „jednog od naših velikih komičnih umova” (The Washington Post) prikazuje Seinfeldov najbolji rad u stand up komediji tijekom pet desetljeća. Od svog prvog nastupa u legendarnom njujorškom noćnom klubu Catch a Rising Star kao dvadesetjednogodišnji student u jesen 1975., Jerry Seinfeld pisao je vlastiti materijal i sve sačuvao.
„Kad god sam smislio neku smiješnu stvar, bilo da se to dogodilo na pozornici, u razgovoru, ili pišući na mojem omiljenom velikom žutom bloku, sve sam sačuvao u jednoj od onih starih školskih fascikli u obliku harmonike. Dakle, imam sve što sam mislio da vrijedi spasiti u ovih četrdeset pet godina.”

Za ovu je knjigu Jerry Seinfeld odabrao svoje omiljene materijale, organizirane desetljeće po desetljeće. Čitatelji će stranicu po stranicu, od jednog urnebesno osmišljenog opažanja do drugog, svjedočiti evoluciji velikog komičara našeg vremena i steći nove uvide u uzbudljivu, ali nemilosrdnu umjetnost pisanja stand up komedije.

16 drugih knjiga iz iste kategorije: