MOJA IGRA - AUTOBIOGRAFIJA LUKE MODRIĆA Prikaži uvećano

MOJA IGRA - AUTOBIOGRAFIJA LUKE MODRIĆA

Luka Modrić

CORTO LITERARY D.O.O.

9789534875018

Novi proizvod

Luka Modrić ušao je u nogometnu povijest kada je 2018. godine osvojio ono što nitko prije njega nije,četiri najprestižnije svjetske nagrade za najboljeg igrača svijeta u istoj godini - Zlatnu loptu Svjetskog prvenstva, FIFA-in The Best, Nagradu UEFA-e i Ballon D'Or. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

39,70 KM .

Podaci

Autor Luka Modrić
Izdavač CORTO LITERARY D.O.O.
Godina 2019
Uvez meki
Broj stranica 368
Format 150 x 230 mm
ISBN 9789534875018
Jezik Hrvatski

Više informacija

Luka Modrić ušao je u nogometnu povijest kada je 2018. godine osvojio ono što nitko prije njega nije - sve četiri najprestižnije svjetske nagrade za najboljeg igrača svijeta u istoj godini - Zlatnu loptu Svjetskog prvenstva, FIFA-in The Best, Nagradu UEFA-e i Ballon D'Or. Prije toga, kao kapetan i najbolji igrač odveo je Vatrene do srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i učinio sve nas dijelom povijesti.

Ovaj samozatajni igrač čiji je put od djetinjstva u izbjeglištvu do svjetskog nogometnog vrha bio popločan kontinuiranim sumnjama i nepovjerenjem, konačno je osvojenim trofejima s Realom i reprezentacijom doživio da mu ime bude upisano u panteonu pobjednika. Poznat kao čovjek od malo riječi, u svojoj životnoj ispovijesti Luka po prvi put otkriva brojne nepoznate detalje iz svog djetinjstva, opisuje nogometne početke, razotkriva pozadinu svih ključnih trenutaka u Dinamu, Tottenhamu i Real Madridu, te donosi svoj osobni pogled na vrhunac svoje karijere - dramatičan put do spektakularnog finala u Rusiji.

O čemu je razmišljao u prijelomnim utakmicama, o svom odnosu s igračima i trenerima, o osjećaju koji ga stalno goni na teren, ali i najvažnijim osobnim trenutcima, ljubavi, obitelji, gubitcima, doznajemo u priči čovjeka koji je došao do vrha s namjerom da na njemu ostane. Promišljen razigravač, nogometni maestro, kako ga mnogi nazivaju, rođen sa žarom da se dokaže i vodi, odgojen skromno i radišno, s pravom dozom inata i vjere u sebe, Luka Modrić danas je simbol odlučnosti i ustrajnosti, a njegova životna priča inspiracija za sve koji je žele čuti. Kad ti kažu: nisi dobar, ti odšuti, primi, razradi i vrati se na teren odlučniji i snažniji da dokažeš kako nisu bili u pravu. Ali ne zbog njih, nego zbog sebe i igre same.

17 drugih knjiga iz iste kategorije: