ODGOVORITI ŽIVOTU Prikaži uvećano

ODGOVORITI ŽIVOTU

Viktor E. Frankl

Naklada Slap

9789531919432

Novi proizvod

Franklovo svjedočanstvo iz Auschwitza dirnulo je milijune čitatelja. Ali, kako je tekao njegov život nakon toga? Tko je čovjek koji stoji iza tih knjiga?

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

58,20 KM .

Podaci

Autor Viktor E. Frankl
Izdavač Naklada Slap
Godina 2021
Uvez tvrdi
Broj stranica 200
Format 14 x 24 cm
ISBN 978-953-191-943-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

Franklovo svjedočanstvo iz Auschwitza dirnulo je milijune čitatelja. Ali, kako je tekao njegov život nakon toga? Tko je čovjek koji stoji iza tih knjiga? U ovoj autobiografiji svjetski poznati psihijatar priča o iskustvima koja su ga potakla na istraživanja sposobnosti suočavanja s krizama i problemima te učinila utemeljiteljem psihoterapije usmjerene na traženje smisla ljudske egzistencije: njegova židovska roditeljska kuća, rani doticaji sa Sigmundom Freudom i Alfredom Adlerom, njegov rad s mladima u krizama u kojima pomišljaju na samoubojstvo, njegovo protivljenje eutanaziji u vrijeme nacizma, političke posljedice. Izlazak iz logora i povratak u Beč, gdje je proveo ostatak života.

Fotografije iz obiteljske arhive nadopunjuju sjećanja Viktora E. Frankla, koji unatoč gubicima i patnji koje je proživio nije izgubio vjeru u dobro u čovjeku.

17 drugih knjiga iz iste kategorije: