Profesionalne bolesti i bolesti vezane uz rad stomatologa Prikaži uvećano

PROFESIONALNE BOLESTI VEZANE UZ RAD STOMATOLOGA

Marin Vodanović

Naklada Slap

9789531917933

Novi proizvod

Profesionalne bolesti i bolesti vezane uz rad kod stomatologa tema su o kojoj su objavljeni brojni stručni i znanstveni članci i svega nekoliko relevantnih naslova koji se u većoj ili manjoj mjeri bave ovom tematikom, no u većini slučajeva radi se o stranim knjigama koje se bave medicinom rada i profesionalnim bolestima općenito, a profesionalne bolesti u stomatologiji su usputno obrađene...

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

140,40 KM .

Podaci

Autor Marin Vodanović
Izdavač Naklada Slap
Godina 2015
Uvez tvrdi
Broj stranica 400
ISBN 9789531917933
Jezik Hrvatski

Više informacija

Profesionalne bolesti i bolesti vezane uz rad kod stomatologa tema su o kojoj su objavljeni brojni stručni i znanstveni članci i svega nekoliko relevantnih naslova koji se u većoj ili manjoj mjeri bave ovom tematikom, no u većini slučajeva radi se o stranim knjigama koje se bave medicinom rada i profesionalnim bolestima općenito, a profesionalne bolesti u stomatologiji su usputno obrađene. Stoga se slobodno može reći da je sveučilišni udžbenik "Profesionalne bolesti i bolesti vezane uz rad stomatologa" jedinstvena knjiga ne samo u Hrvatskoj nego i puno šire.

Knjiga je plod suradnje 18 stomatologa i 30 liječnika brojnih specijalnosti sa sveučilišta u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Sarajevu, koji su ovu specifičnu temu sagledali iz različitih perspektiva. Stomatolozi su pisali o svom kliničkom radu s pacijentima te zdravstvenim izazovima s kojima se pri tome susreću. Liječnici su, sukladno svom specijalističkom području, između ostaloga pružili uvid u etiopatogenezu, kliničku sliku i simptome, te mogućnosti liječenja i prevencije pojedinih bolesti i poremećaja koji pogađaju stomatologe. 

Knjiga "Profesionalne bolesti i bolesti vezane uz rad stomatologa" namijenjena je prvenstveno studentima stomatologije, stomatolozima, ali i liječnicima. Studentima koji se nalaze na početcima svoje buduće profesionalne karijere knjiga će pomoći da steknu uvid u to koje zdravstvene rizike sa sobom nosi profesija koju su odabrali, te kako se na odgovarajući način od njih zaštititi. 

(iz Predgovora)

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: