POTPUNE PROTEZE Prikaži uvećano

POTPUNE PROTEZE

Krešimir Kraljević

9789536612192

Novi proizvod

Djelo je suvremeno koncipirano, a obuhvaća problematiku izrade potunih proteza.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

50,00 KM .

Podaci

Autor Krešimir Kraljević
Izdavač IN.TRI d.o.o.
Godina 2001
Uvez tvrdi
Broj stranica 250
Format 20 X 27
ISBN 9789536612192
Jezik Hrvatski

Više informacija

Udžbenik POTPUNE PROTEZE objavljen 2000. godine na 250 stranica, u tvrdom uvezu s 248 ilustracija, od čega su većina originalne fotografije u boji.

Djelo je suvremeno koncipirano, a obuhvaća problematiku izrade potunih proteza.

To je prvi udžbenik napisan i objavljen na hrvatskom jeziku više od 50 godina nakon što je prof.dr. Miroslav Suvin objavio TOTALNE PROTEZE.

Studentima stomatologije, stomatolozima, specijalistima stomatološke protetike kao i učenicima zubotehničke škole udžbenik pruža odgovarajuća teorijska znanja i upute o kliničkim i laboratorijskim postupcima izrade potpunih proteza te o psihosomatskim i psihosocijalnim aspektima liječenja kako bi mogli udovoljiti potrebama svojih pacijenata.

Ovaj udžbenik pruža temeljna teorijska znanja o anatomskoj građi, fiziološkim i patološkim procesima u stomatogenom sustavu kao i znanja o kliničkim postupcima izrade potpunih proteza.

Temporomandibularni zglob, položaji i kretnje mandibule detaljno su opisani jer predstavljaju temelj za razumijevanje i provođenje kliničkih postupaka, koji su detaljno opisani u posebnim poglavljima.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: