Osnove stomatologije Prikaži uvećano

OSNOVE STOMATOLOGIJE

Marin Vodanović, Hrvoje Brkić, Ivana Savić Pavičin

Naklada Slap

9789531917957

Novi proizvod

Knjiga sadrži osnovne podatke o različitim stomatološkim disciplinama utemeljene na suvremenoj stomatološkoj doktrini, protkane autorovim promišljanjima o onome što je u suvremenoj stomatologiji dobro, a što bi trebalo biti bolje...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

190,00 KM .

Podaci

Autor Marin Vodanović, Hrvoje Brkić, Ivana Savić Pavičin
Izdavač Naklada Slap
Godina 2015
Uvez tvrdi
Broj stranica 616
ISBN 9789531917957
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga sadrži osnovne podatke o različitim stomatološkim disciplinama utemeljene na suvremenoj stomatološkoj doktrini, protkane autorovim promišljanjima o onome što je u suvremenoj stomatologiji dobro, a što bi trebalo biti bolje. 

Knjiga Osnovne stomatologije je primarno namijenjena studentima stomatologije, no svojim sadržajem i opsegom može poslužiti i zubnim asistentima te zubnim tehničarima, ali i ostalima koji trebaju osnovne informacije o stomatologiji, poput liječnika i drugih zdravstvenih djelatnika. Studenti na početku svoga studija obično ne znaju što ih čeka tijekom studija stomatologije, koji je dosta specifičan s obzirom na to da zahtijeva teorijska znanja, pretkliničke i kliničke vještine, a s ovom knjigom dobivaju uvid u to što stomatologija jest pa tako već na početku mogu svoje interese bolje usmjeriti na pojedine dijelove struke. Poseban je naglasak stavljen na teme koje se obično ne obrađuju u sklopu drugih predmeta ili kojima se ne daje dovoljno pažnje, poput osobnih zaštitnih sredstava u stomatologiji, strukovnog nazivlja, nastavnog osoblja, multikulturalnosti u stomatologiji i dr. 

30 drugih knjiga iz iste kategorije: