Tajne uspješnog učenja Prikaži uvećano

TAJNE USPJEŠNOG UČENJA

Elena Kamarovsky

Planet Zoe

9789537685188

Novi proizvod

Praktičan vodič za pomoć učeniku. Kako bismo u današnje vrijeme mogli doista pomoći svojoj djeci u učenju? Školski je program sve složeniji, zahtjevi sve veći. Otprilike 40% učenika pati od teškoća s koncentracijom, lako skreće pozornost sa zadatka

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

43,50 KM .

Podaci

Autor Elena Kamarovsky
Izdavač Planet Zoe
Godina 2010
Uvez meki
Broj stranica 184
ISBN 9789537685188
Jezik Hrvatski

Više informacija

Praktičan vodič za pomoć učeniku. Kako bismo u današnje vrijeme mogli doista pomoći svojoj djeci u učenju? Školski je program sve složeniji, zahtjevi sve veći. Otprilike 40% učenika pati od teškoća s koncentracijom, lako skreće pozornost sa zadatka i "lebdi u oblacima". Mnogi učenici također imaju loše pamćenje: bore se s problemom zapamćivanja velike količine informacija: pravila, formule, datumi, stihovi, citati... Sve to i još mnogo drugog treba naučiti napamet, a to nije svakom djetetu lako.
Srećom, koncentracija, ustrajnost i dobro pamćenje nisu talenti koji se stječu rođenjem - moguće ih je razvijati i uvježbavati. U ovoj ćete knjizi pronaći objašnjenje zašto se djeca teško koncentriraju, loše pamte i saznat ćete kako im pomoći.
Jednostavni testovi pomoći će vam da odredite što sve vašem djetetu ili učeniku smeta da se učinkovito koncentrira tijekom učenja i učinkovito pamti gradivo, koje su sposobnosti u njega najbolje razvijene i kako uvježbati pamćenje. Testovi su namijenjeni upotrebi kod kuće i u razredu, a obuhvaćaju populaciju djece od 1. razreda osnovne do 4. razreda srednje škole. Trajanje svakog testiranja je oko 15 do 25 minuta. Testovi se nalaze kako unutar knjige, tako i na priloženom cd-u s kojeg ih možete ispisivati u potrebnoj količini.
Knjiga sadrži konkretan plan djelovanja za poboljšanje situacije: plan na tjedan dana, na mjesec dana i na polugodište. Program što ga predstavljamo u ovoj knjizi od vas ne traži ulaganje nadljudskih napora, a donijet će vam vrlo mnogo. Naučite djecu učiti!

30 drugih knjiga iz iste kategorije: