PUT DO DJEČJEG SRCA Prikaži uvećano

PUT DO DJEČJEG SRCA

Dragan Lisica

Golden marketing

Novi proizvod

Ovaj priručnik je nastao kao rezultat dugogodišnjeg bavljenja slikovnicom "Pričaj!" Dicka Brune. Slikovnica govori baš o dječaku - a ne o nekoj neživoj stvari ili životinji i si. - jer ću se u svom svakidašnjem radu baviti upravo dječacima i djevojčicama te njihovim stvarnim ili izmišljenim pričama.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

38,50 KM .

Podaci

Autor Dragan Lisica
Izdavač Golden marketing
Godina 2004
Uvez tvrdi
Broj stranica 95
ISBN 953-212-179-X
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ovaj priručnik je nastao kao rezultat dugogodišnjeg bavljenja slikovnicom "Pričaj!" Dicka Brune. Spomenutom slikovnicom sam se započeo koristiti u svom radu prije petnaestak godina, u vremenu kada sam počeo raditi kao logoped u splitskim dječjim vrtićima. Slikovnica je od samog početka mnogo čime na sebe privukla pažnju: temom — Ispričaj što vidiš! (slike bez riječi); strukturom - Jedan dan jednog dječaka..., kao i likovnim izrazom - oblicima svedenima na bitno, jasno i čistim bojama...).
Osim navedenoga, važno je bilo i to što slikovnica govori baš o dječaku - a ne o nekoj neživoj stvari ili životinji i si. - jer ću se u svom svakidašnjem radu baviti upravo dječacima i djevojčicama te njihovim stvarnim ili izmišljenim pričama.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: