GUINNESS WORLD RECORDS 2017 Prikaži uvećano

GUINNESS WORLD RECORDS 2017

Skupina autora

Algoritam

9789533168890

Novi proizvod

VIŠE OD 4000 REKORDA & FOTOGRAFIJA!

#GWR 2017. PRIPREMITE SE BITI ZADIVLJENI…

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

52,00 KM .

Podaci

Autor Skupina autora
Izdavač Algoritam
Godina 2016
Uvez tvrdi
Broj stranica 256
Jezik Hrvatski

Više informacija

VIŠE OD 4000 REKORDA & FOTOGRAFIJA!

#GWR 2017. PRIPREMITE SE BITI ZADIVLJENI…

REKORDI KOJI INSPIRIRAJU I ODUZIMAJU DAH, NAJBOLJI U SVEMIRU I NIKAD PRIJE VIĐENE FOTOGRAFIJE PLUS: SPECIJALNI PRILOG O SVEMIRU UKLJUČUJE EKSKLUZIVNE RAZGOVORE S ASTRONAUTIMA DR. BUZZOM ALDRINOM I CHRISOM HADFIELDOM

GUINNESS WORLD RECORDS (GWR) je globalno tijelo koje svake godine objavljuje svjetska postignuća u obaranjima rekorda. Prvo izdanje knjige iz 1955. prodano je u više od 136 milijuna primjeraka na više od 20 jezika i u više od 100 zemalja.

Ispunjen s više od tisuću nikad viđenih rekorda, GUINNESS WORLD RECORDS 2017 nastavlja rasvjetljivati djeci i odraslima svijet postignuća, informirati, zabavljati i inspirirati. Knjiga uključuje specijalni prilog o svemiru i ekskluzivne razgovore s astronautima dr. Buzzom Aldrinom i Chrisom Hadfieldom. “Došli smo do kraja Zemlje – i puno dalje! – kako bismo istražili najnovije rekorde. Kao i uvijek, ovdje ima za svakoga ponešto, od svemirskih putovanja, planetarne znanosti i životinjskog kraljevstva do izvanrednih ljudskih tijela, spektakularnih kućnih ljubimaca i superlativnih najvažnijih sportskih događaja iz prošle godine. Štoviše, čitatelj će se moći okušati u pokušaju obaranja rekorda u poglavlju 'Pokušaj ovo doma'“, Craig Glenday, Glavni urednik Guinness World Recordsa.

Poglavlje „Pokušaj ovo doma“ posve je novo interaktivno poglavlje koje sadrži rekorde koji se lako mogu probati oboriti u vlastitom domu, koristeći kućanske predmete. Svejedno je pokušavate li oboriti rekorde u svojoj kuhinji, dvorištu, spavaćoj sobi ili teretani, ovo je zabava za cijelu obitelj!

NIJE S OVOG SVIJETA!

30 drugih knjiga iz iste kategorije: