ODABRANE TEME IZ GINEKOLOGIJE I SENOLOGIJE, DRUGO, DOPUNJENO IZDANJE Prikaži uvećano

ODABRANE TEME IZ GINEKOLOGIJE I SENOLOGIJE, DRUGO, DOPUNJENO IZDANJE

Ljerka Eljuga

Medicinska naklada

9789531769563

Novi proizvod

Drugo izdanje knjige Odabrane teme iz ginekologije i senologije objavljeno je u suizdanju Hrvatske lige protiv raka i Medicinske naklade, Zagreb. U knjizi se ističe važnost preventivnih pregleda u području ginekologije i senologije, a to je jedna od temeljnih misija Hrvatske lige protiv raka od samog osnutka.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

61,40 KM .

Podaci

Autor Ljerka Eljuga
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2020
Uvez meki
Broj stranica 176
Format 17 x 24 cm
ISBN 978-953-176-956-3
Jezik Hrvatski

Više informacija

Drugo izdanje knjige Odabrane teme iz ginekologije i senologije objavljeno je u suizdanju  Hrvatske lige protiv raka i Medicinske naklade, Zagreb. U odnosu na prvo izdanje, u ovom su izdanju dodane vrlo važne teme: o cijepljenju protiv humanog papilomavirusa i magnetnoj rezonanciji u otkrivanju raka dojke. Teme su odabrane na temelju dugogodišnjega iskustva autora s kojima su se najčešće susretali u kliničkoj praksi. Teme su obrađene multidisciplinarno, stoga će ova knjiga biti od koristi ne samo pacijentima koji se žele temeljitije informirati o svojoj bolesti, nego će biti i od koristi brojnim zdravstvenim djelatnicima različite razine izobrazbe.

U knjizi se ističe važnost preventivnih pregleda u području ginekologije i senologije, a to je jedna od temeljnih misija Hrvatske lige protiv raka od samog osnutka.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: