HITNA STANJA U PEDIJATRIJI Prikaži uvećano

HITNA STANJA U PEDIJATRIJI

Julije Meštrović i suradnici

Medicinska naklada

9789531765848

Novi proizvod

Autori su u ovoj knjizi dali jasne i praktične upute za sve one koji će morati liječiti životno ugroženo dijete, u raznim okolnostima. Početni pristup je uvijek isti, neovisno o tome prihvatimo li dijete u ambulanti na otoku ili u kliničkom centru. Važno je da svi koji sudjeluju u tom lancu imaju ista znanja i vještine, tako da se suradnici razumiju i nadopunjuju.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

117,00 KM .

Podaci

Autor Julije Meštrović i suradnici
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2012
Uvez meki
Broj stranica 762
Format 13 x 21 cm
ISBN 978-953-176-509-1
Jezik Hrvatski

Više informacija

Autori su u ovoj knjizi dali jasne i praktične upute za sve one koji će morati liječiti životno ugroženo dijete, u raznim okolnostima. Početni pristup je uvijek isti, neovisno o tome prihvatimo li dijete u ambulanti na otoku ili u kliničkom centru. Daljnji tijek liječenja ovisi o potrebama bolesnika, te o mogućnostima mjesta i ustanove. Važno je da svi koji sudjeluju u tom lancu imaju ista znanja i vještine, tako da se suradnici razumiju i nadopunjuju.

Tekstovi su priređeni prema najnovijoj literaturi i na osnovi velikoga kliničkog iskustva autora. Smjernice o liječenju životno ugroženoga djeteta usklađene su s novim preporukama ILCOR-a (International Liaison Committee on Resuscitation) iz 2010. godine.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: