ENDODONCIJA Prikaži uvećano

ENDODONCIJA

Mahmoud Torabinejad, Richard E. Walton

Naklada Slap

9789531913805

Novi proizvod

Četvrto izdanje knjige koja je pred vama jedno je od pomagala koje će omogućiti općem stomatologu uspješno provođenje endodontskog zahvata. Svojim opsegom obuhvaća upravo onoliko koliko je potrebno da se pristupi liječenju zubne pulpe i preriradikularnog područja, uz vrlo korisne savjete kada treba pacijenta uputiti specijalistu...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

242,50 KM .

Podaci

Autor Mahmoud Torabinejad, Richard E. Walton
Izdavač Naklada Slap
Godina 2009
Uvez tvrdi
Broj stranica 475
ISBN 978-953-191-380-5
Jezik Hrvatski

Više informacija

Endodoncija je grana stomatologije koja se danas vrlo brzo razvija. Zbog složenosti i mogućeg nepredvidljivog ishoda endodontskog zahvata, nekada to nije bilo tako i pomaci su bili vrlo spori. Postojala su razdoblja kada je endodontski zahvat bio osporavan i kada je prevladavalo mišljenje da je zub s bolesnom pulpom bolje izvaditi. Srećom, stomatolozi su uspjeli održati i razviti struku koja danas golemom broju pacijenata omogućuje vrlo uspješnu i cijenom prihvatljivu sanaciju zuba. Endodoncija kakvu danas znamo ima gotovo sve prednosti struke, a relativno malo mana. Zbog toga je želja endodonata da se i opći stomatolozi osposobe za endodontske zahvate, pri čemu je važno udovoljiti nekim smjernicama. Uspjeh zahvata ovisi o brojnim čimbenicima, od kojih na neke ne možemo, a na neke možemo i moramo utjecati. Dobro znanje i tehnička opremljenost, uz kliničko iskustvo omogućit će praktičaru da izabere najbolji put liječenja svog pacijenta.

Četvrto izdanje knjige koja je pred vama jedno je od pomagala koje će omogućiti općem stomatologu uspješno provođenje endodontskog zahvata. Svojim opsegom obuhvaća upravo onoliko koliko je potrebno da se pristupi liječenju zubne pulpe i preriradikularnog područja, uz vrlo korisne savjete kada treba pacijenta uputiti specijalistu.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: