PRVA POMOĆ - doktrina i praksa Prikaži uvećano

PRVA POMOĆ - doktrina i praksa

Alen Sekelj i suradnici

Medicinska naklada

9789531762472

Novi proizvod

Prva pomoć, autora dr. Alena Sekelja i suradnika izuzetno je opsežan prikaz prve pomoći u svim mogućim situacijama potrebe za brzinom, djelotvornošću i sigurnom intervencijom. Na više od 600 stranica autor i suradnici prikazuju nužne, općeprihvaćene mjere koje nudi suvremena prva pomoć u vrlo različitim situacijama u kojima su ugroženi život i zdravlje ljudi.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

126,50 KM .

Podaci

Autor Alen Sekelj i suradnici
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2006
Uvez tvrdi
Broj stranica 649
ISBN 953-176-247-3
Jezik Hrvatski

Više informacija

Prva pomoć, autora dr. Alena Sekelja i suradnika izuzetno je opsežan prikaz prve pomoći u svim mogućim situacijama potrebe za brzinom, djelotvornošću i sigurnom intervencijom. Na više od 600 stranica jasnoga i ciljanoga teksta popraćenoga odgovarajućim fotografijama u boji, autor i suradnici prikazuju nužne, općeprihvaćene mjere koje nudi suvremena prva pomoć u vrlo različitim situacijama u kojima su ugroženi život i zdravlje ljudi.

U pripremi ovoga priručnika prve pomoći korištena je opsežna literatura i u bibliografiji se navodi 88 objavljenih knjiga, publikacija i njihovih autora, čiji su radovi poslužili u pisanju ove knjige. Posebnu važnosti ova knjiga ima za liječnike, liječničke suradnike, studente medicine i predavače prve pomoći, jer ih u hitnim situacijama može brzo i uspješno podsjetiti na sve mjere i njihov redoslijed, koje je u trenutku događanja preporučljivo primijeniti.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: