MOJA SRETNA HRANA Prikaži uvećano

MOJA SRETNA HRANA

Maja Brekalo

Planetopija d.o.o.

9789532574487

Novi proizvod

Prva kuharica Maje Brekalo idealna je za sve koji se žele hraniti jednostavno, a ukusno i zdravo. Autorica bloga i Instagram profila Delicious and Healthy by Maya već godinama oduševljava tisuće pratitelja, među kojima su i kulinarske i druge zvijezde, svojim maštovitim i originalnim receptima.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

47,10 KM .

Podaci

Autor Maja Brekalo
Izdavač Planetopija d.o.o.
Godina 2020
Uvez meki
Broj stranica 168
Format 18,7x23,6 cm
ISBN 978-953-257-448-7
Jezik Hrvatski

Više informacija

Prva kuharica Maje Brekalo idealna je za sve koji se žele hraniti jednostavno, a ukusno i zdravo. Autorica bloga i Instagram profila Delicious and Healthy by Maya već godinama oduševljava tisuće pratitelja, među kojima su i kulinarske i druge zvijezde, svojim maštovitim i originalnim receptima. Njezini cjeloviti i jednostavni recepti za svaki dan okusima, bojama i teksturama osvajaju i najizbirljivije sladokusce. Od raznolikih slanih i slatkih doručaka, brzih maštovitih ručkova i jela na žlicu, do fantastičnih deserata – Maja nam nudi svoje najbolje recepte na biljnoj bazi koji će zadovoljiti svako nepce.
Idealna kuharica za sve koji ne žele ili ne mogu provoditi sate u kuhinji, no bez obzira na to žele jesti dobro, kvalitetno i fino.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: