PEKARNICA I SLASTIČARNICA U VAŠEM DOMU Prikaži uvećano

PEKARNICA I SLASTIČARNICA U VAŠEM DOMU

Grupa autora

9789531426329

Novi proizvod

Priručnik Pekarnica i slastičarnica u vašem domu donosi više od 100 slasnih recepata za kruh, pekarske proizvode i slastice iz vašeg doma.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

44,90 KM .

Više informacija

Priručnik Pekarnica i slastičarnica u vašem domu donosi više od 100 slasnih recepata za kruh, pekarske proizvode i slastice iz vašeg doma.

Pekarski i slastičarski majstori brižno skrivaju svoje recepte i nerado otkrivaju male ali kljucne tajne postupaka. To ne vrijedi za autore ove knjige, učitelje pečenja i slastičarstva. Oni svoje znanje svakodnevno dijele učenicima i potiču ih na stvaranje. Inspiraciju za vrhunske proizvode crpe iz tradicije i dodaju joj prstohvat suvremenoga, a obzore šire i u inozemstvu.

U knjizi PEKARnica i SLATIČARnica u vašem domu više je od 100 recepata za raznovrsne kruhove, pekarske proizvode i slastice. Napisani su precizno, razumljivo, za one s iskustvom ali i za početnike. Započnite dan svježim heljdinim kruhom s orasima, hrskavim francuskim baguettom ili finskim raženim kruhom. Poklade zašarenite munkkijima, finskim krafnama. Uživajte u jastučićima sa sezamom, šarenim makaronima ili domaćim snickersima. Vratite se u djetinjstvo okusima gibanice, princes-krafni i indijanera ili zadivite goste tortama s obiljem čokolade ili sa zdravim sirovim sastojcima. Izbor je neograničen!

Uzmite si vremena i što više stvarajte! Uživajte uz čarobne delicije i u dobrom društvu!

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: