GROZNI GRGA I TAJNO DRUŠTVO Prikaži uvećano

GROZNI GRGA I TAJNO DRUŠTVO

Simon, Francesca

VBZ

9789535205210

Novi proizvod

OVA KNJIGA SADRŽI GROZOMORNU SESTRU ŠPRICU, TAJNI KLUB, DOSADNOG BRATA I ROĐENDANSKU ZABAVU!

 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

20,00 KM .

Podaci

Autor Simon, Francesca
Izdavač VBZ
Godina 2022
Uvez meki
Broj stranica 102
Format 13,5x20 cm
ISBN 9789535205210
Jezik Hrvatski

Više informacija

OVA KNJIGA SADRŽI GROZOMORNU SESTRU ŠPRICU, TAJNI KLUB, DOSADNOG BRATA I ROĐENDANSKU ZABAVU!

 

Prva knjiga o Groznom Grgi objavljena je 1994. godine i otada se njegova popularnost ne smanjuje. Dosad je preveden na više od 30 jezika i prodano je više od 21 milijun knjiga. Autorica je serijala  Francesca Simon, a ilustrirao ga je Tony Ross, svjetski poznati ilustrator koji je ilustrirao i knjige Davida Walliamsa te Roalda Dahla. Za 25. godišnjicu objavljivanja cijeli je serijal redizajniran i objavljeno je jubilarno izdanje.

Prema serijalu snimljen je film i animirana televizijska serija.

Svaka knjiga sadrži četiri nevjerojatno smiješne priče ilustrirane crno-bijelim ilustracijama koje su pisane većim fontom radi lakšeg čitanja.

Serijal prati zgode i nezgode Groznoga Grge, njegova brata Savršenog Siniše, njegovih roditelja i prijatelja: Namćoraste Nataše, Bezobraznoga Branka, Kisele Kristine, Plačljivog Pavla i mnogih drugih.

Grga je uistinu grozan dječak. Grga je toliko grozan da se ponekad i njegovi roditelji prave da ga ne poznaju. On je neposlušan, vrckast, nepodnošljiv. Jedva čeka da nekome podvali i izvede kakvu psinu. Njegov je brat, s druge strane, potpuno savršen. Jede povrće, pere posuđe, posprema svoju sobu i ne voli gledati televiziju. Ponekad Grga učini i kakvo dobro djelo, ali u to nitko ne može povjerovati.

Knjige o Groznom Grgi namijenjene su najmlađima, ali će njegove vragolanske smicalice, zasigurno, do suza nasmijati i starije.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: