Iznenađenja za Karla Prikaži uvećano

IZNENAĐENJE ZA KARLA

Rotraut Susanne Brener

Planet Zoe

9789537685713

Novi proizvod

Najnoviji nastavak toplih obiteljskih priča o zečiću Karlu.
Uvijek kad se u obitelji Zečić nešto slavi, budite sigurni da to neće biti samo još jedna uobičajena proslava. Bit će to pravi vatromet iznenađenja i dobroga raspoloženja. U najnovijoj zbirci priča, našem omiljenom zečiću Karlu obitelj priređuje najneobičniju proslavu rođendana ikada

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

30,90 KM .

Podaci

Autor Rotraut Susanne Brener
Izdavač Planet Zoe
Godina 2015
Uvez tvrdi
Broj stranica 56
ISBN 978-953-7685-71-3
Jezik Hrvatski

Više informacija

Najnoviji nastavak toplih obiteljskih priča o zečiću Karlu.
Uvijek kad se u obitelji Zečić nešto slavi, budite sigurni da to neće biti samo još jedna uobičajena proslava. Bit će to pravi vatromet iznenađenja i dobroga raspoloženja. U najnovijoj zbirci priča, našem omiljenom zečiću Karlu obitelj priređuje najneobičniju proslavu rođendana ikada. I poslije, u vrijeme božićnih blagdana, napeto iščekivanje Djeda Božićnjaka pretvara se u pravi snježni pothvat. No i običan posjet gradskom parku može se pretvoriti u pravu pustolovinu. Konačno, život je pun neočekivanih iznenađenja.
U novoj knjizi opsega 64 stranice sve su stranice kompletno ilustrirane. Knjiga sadrži tri priče, "Velika Karlova pustolovina", "Sretan rođendan, Karlo!" i "Sretan Božić, Karlo!".
Karlo je osvojio srca mališana diljem svijeta i u Hrvatskoj, u izdanjima nakladničke kuće Planet Zoe. Priče su namijenjene djeci počevši već od 1,5 pa sve do 6 godina starosti. U svakoj dobi dijete crpi iz tih priča ono što mu je razvojno potrebno. Knjiga je pogodna i za čitače-početnike. Prema pričama o zečiću Karlu snimljena je i animirana serija za najmlađe.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: