FANTASTIČNI GOSPODIN LISAC Prikaži uvećano

FANTASTIČNI GOSPODIN LISAC

Roald Dahl

Znanje d.o.o.

9789533601526

Novi proizvod

Lukavi gospodin Lisac svake se večeri odšulja u nizinu podno svoje jazbine i posluži se hranom s tamošnjih imanja. No sad se mora dati u bijeg! Trojica najpokvarenijih gazda u susjedstvu naumila su ga uloviti. Debeli Muljić, patuljasti Mješina i mršavi Mahuna udružili su snage i opkolili gospodina Lisca i njegovu obitelj. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

20,90 KM .

Podaci

Autor Roald Dahl
Izdavač ZNANJE d.o.o.
Godina 2020
Uvez tvrdi
Broj stranica 104
Format 15x21,5 cm
ISBN 9789533601526
Jezik Hrvatski

Više informacija

Lukavi gospodin Lisac svake se večeri odšulja u nizinu podno svoje jazbine i posluži se hranom s tamošnjih imanja. No sad se mora dati u bijeg! Trojica najpokvarenijih gazda u susjedstvu naumila su ga uloviti. Debeli Muljić, patuljasti Mješina i mršavi Mahuna udružili su snage i opkolili gospodina Lisca i njegovu obitelj. Ne znaju, međutim, da nemaju posla s bilo kakvim liscem: gospodin Lisac nikad se ne bi predao. Ali sad ga može spasiti samo najfantastičniji plan na svijetu.

Muljić se dogegao. "Da mi je zgromiti tu prljavu, smrdljivu lisicu! Što ćemo, k jarcu, sada?" "Reći ću ti što nećemo učiniti", rekao je Mahuna. "Nećemo ga pustiti!" "Nikad ga nećemo pustiti!" izjavi Mješina. "Nikad, nikad, nikad!" vikne Muljić.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: