BALAVČEVE NOVE BRIJE Prikaži uvećano

BALAVČEVE NOVE BRIJE

BRANKA KLISOVIĆ

ALFA

9789533643922

Novi proizvod

Balavčeve nove brije Branke Klisović roman je o mladima koji nastavlja pratiti život glavnog junaka Stevea (Stjepana) iz nagrađene knjige Dnevnik jednog balavca.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

28,00 KM .

Podaci

Autor Branka Klisović
Izdavač ALFA
Godina 2021
Uvez tvrdi
Broj stranica 127
Format 16,5x22 cm
ISBN 9789533643922
Jezik Hrvatski

Više informacija

Balavčeve nove brije Branke Klisović roman je o mladima koji nastavlja pratiti život glavnog junaka Stevea (Stjepana) iz nagrađene knjige Dnevnik jednog balavca. Stjepan je sada osmaš i proživljava sve, ili barem većinu toga, što proživljavaju njegovi vršnjaci. No kod njega se stvari uvijek malo zakompliciraju. On ih, naravno, pokušava razriješiti. Nekad uspije, a nekad ih samo još više zapetlja. U romanu upoznajemo njegovog novog prijatelja, frku koju je imao sa starcima, nove hrvačke pobjede, muke oko upisa u srednju školu, naravno i ljubavne zavrzlame… I to sve na Stjepanov način.

Odrasli često očekuju da mladi odražavaju društvenu stabilnost usvajanjem vrijednosti, normi i obrazaca ponašanja prihvaćenih u svojim obiteljima i društvu te da budu nositelji promjena. Možda bi jedan dobar korak na tom putu promjena mogli napraviti zahvaljujući Balavčevim novim brijama... (Tihana Bilešić, prof.)

30 drugih knjiga iz iste kategorije: