ČUDNOVATE ZGODE ŠEGRTA HLAPIĆA Prikaži uvećano

ČUDNOVATE ZGODE ŠEGRTA HLAPIĆA

Ivana Brlić Mažuranić

Znanje d.o.o.

9789533438689

Novi proizvod

Čudnovate zgode šegrta Hlapića, omiljenog junaka našega djetinjstva, u ovoj raskošno opremljenoj knjizi oslikao je Patricio Alejandro Aguero Marino.

Ivana Brlić-Mažuranić postala je klasik već u trenutku kad je objavila Čudnovate zgode šegrta Hlapića i Priče iz davnine. Njezine rečenice, napisane davno, i naše su rečenice. Priče su to što nadrastaju povijest, granice i književne stilove.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

18,90 KM .

Podaci

Autor Ivana Brlić - Mažuranić
Izdavač ZNANJE d.o.o.
Godina 2019
Uvez tvrdi
Broj stranica 127
Format 17.0 x 21.5 cm
ISBN 9789533438689
Jezik Hrvatski

Više informacija

Čudnovate zgode šegrta Hlapića, omiljenog junaka našega djetinjstva, u ovoj raskošno opremljenoj knjizi oslikao je Patricio Alejandro Aguero Marino.

Ivana Brlić-Mažuranić postala je klasik već u trenutku kad je objavila Čudnovate zgode šegrta Hlapića Priče iz davnine. Njezine rečenice, napisane davno, i naše su rečenice. Razumijemo ih i volimo. Osluškujemo strahove njezinih junaka i plašimo se zajedno s njima. Priče su to što nadrastaju povijest, granice i književne stilove.

Uz ime i prezime velike autorice ne treba pisati ni godinu rođenja, a kamoli godinu smrti. Ivana nam još uvijek priča kao da zajedno sjedimo za istim stolom. Naša je dužnost pozorno je slušati kako bismo mlađima znali odgovoriti na pitanje što je to prava i vječna literatura i koje to knjige obvezno moraju stajati na njihovim policama.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: