PRIRUČNIK ZA SUPERJUNAKE - Prvi dio: Prva misija Prikaži uvećano

PRIRUČNIK ZA SUPERJUNAKE - Drugi dio: Crvena maska

Elias & Agnes Vahlund

Planet Zoe

9789533570525

Novi proizvod

U gradu je novi superjunak. Sva djeca u školi pričaju o fantastičnom junaku nazvanom Crvena Maska, koji leti i tuče se s lupežima. Nitko ne zna da je to zapravo njihova školska kolegica Lisa. Još otkako je u gradskoj knjižnici našla neobični Priručnik za superjunake, počela je uvježbavati 101 supermoć, no sada se našla pred svojim najtežim izazovom.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

27,40 KM .

Podaci

Autor Elias & Agnes Vahlund
Izdavač Planet Zoe
Godina 2020
Uvez tvrdi
Broj stranica 104
Format 14.5 x 21.5 cm
ISBN 9789533570525
Jezik Hrvatski

Više informacija

U drugoj knjizi, "Crvena maska", Lisa se privikava na novu ulogu superjunakinje, ali mora skrivati svoj identitet, u školi i pred bakom.
No je li doista slučajnost što je baka upravo pronašla na tavanu crvene čizme koje savršeno pristaju odijelu superjunakinje?
Cijela škola bruji o tome da se u gradu pojavio novi superjunak. Hoće li Lisa i dalje šutke trpiti svoje razredne zlostavljače? Neće stajati mirno ni kada tijekom akrobatskog leta na obližnjem aerodromu pilot zbog kvara izgubi kontrolu nad avionom.
U gradu upravo nastupa i putujući cirkus Palmiri, a Robert, Nick i Max - dečki koji Lisi zadaju najviše nevolja - odluče prirediti najveću spačku i otključaju kavez s najopasnijim cirkusantom! Sada je Lisa na redu da spasi sve - grad, cirkus, opasnu životinju i same dječake. Nakon toga više ništa neće biti isto...

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: