PRIRUČNIK ZA SUPERJUNAKE - Prvi dio: Prva misija Prikaži uvećano

PRIRUČNIK ZA SUPERJUNAKE - Prvi dio: Prva misija

Elias & Agnes Vahlund

Planet Zoe

9789533570440

Novi proizvod

Lisa je nesretna u novoj školi. Maltretira je grupa dječaka pa svaki dan pronalazi spas u gradskoj knjižnici. Jednoga dana na polici pronalazi knjigu u kojoj se opisuju vježbe za stjecanje 101 supermoći. Je li to uopće moguće? 

Dinamičan, uzbudljiv i izvrstan grafički roman o djevojčici koja odlučuje uzeti stvari u svoje ruke.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

27,40 KM .

Podaci

Autor Elias & Agnes Vahlund
Izdavač Planet Zoe
Godina 2020
Uvez tvrdi
Broj stranica 96
Format 14.5 x 21.5 cm
ISBN 9789533570440
Jezik Hrvatski

Više informacija

U prvoj knjizi, "Prva misija", Lisa živi kod bake i nedavno je krenula u novu školu. U staroj školi imala je prijatelje, ali otkad se preselila, sve je krenulo nizbrdo. Nije stekla nove prijatelje, štoviše, zbog velikih ušiju maltretira je grupica dječaka pa se svakodnevni povratak iz škole pretvorio u bježanje i skrivanje u kutu gradske knjižnice. Upravo tamo jednoga dana Lisa uočava neobičnu nekatalogiziranu knjigu koja isijava magičnom svjetlošću. To je Priručnik za superjunake i Lisa je ta koja ga je upravo pronašla, ili je možda knjiga pronašla nju?
U knjizi Lisa pronalazi detaljan opis 101 moći superjunaka, s vježbama poput letenja, borbe i razgovaranja sa životinjama. Ispočetka se čini da je sve to teško savladati, ali ubrzo, uz uporno vježbanje, Lisa uspijeva i tako postaje prava superjunakinja! Iako svojoj baki ni riječi nije rekla, baka joj nekim čudom poklanja neobičan kostim koji nevjerojatno pristaje ulozi superjunakinje. U kostimu i s novom maskom Lisa je sada superjunakinja Crvena maska koja u sebi ima dovoljno samopouzdanja da su suprostavi bandi opakih kriminalaca koji pokušavaju ukrasti vrijednu zbirku antiknih kovanica s likom razroke kraljice Danske. Je li Lisa spremna za svoju prvu misiju? Hoće li joj se život u novom gradu i novoj školi napokon normalizirati? Prepuštamo vam da to saznate...

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: