BAJKARICE - Junakinje iz narodnih predaja cijelog svijeta Prikaži uvećano

BAJKARICE - Junakinje iz narodnih predaja cijelog svijeta

Srebrenka Peregrin & Erika Katačić Kožić

Planet Zoe

9789533570501

Novi proizvod

Na više od 200 ilustriranih stranica knjiga donosi narodne priče i bajke o junakinjama sa svih kontinenata koje svojom snagom, snalažljivošću, kreativnošću i poduzetnošću pomažu sebi i svojim zajednicama. One odlučno kroče u nepoznato, svladavaju zmajeve, nadmudruju vještice i čudovišta, rješavaju zagonetke te izlaze kao pobjednice u bitkama.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

45,90 KM .

Podaci

Autor Srebrenka Peregrin i Erika Katačić Kožić
Izdavač Planet Zoe
Godina 2020
Uvez tvrdi
Broj stranica 213
Format 17.0 × 24.0 cm
ISBN 9789533570587
Jezik Hrvatski

Više informacija

Krenimo u tisućljetnu pustolovinu s bajkaricama iz cijelog svijeta! Na više od 200 ilustriranih stranica knjiga donosi narodne priče i bajke o junakinjama sa svih kontinenata koje svojom snagom, snalažljivošću, kreativnošću i poduzetnošću pomažu sebi i svojim zajednicama. One odlučno kroče u nepoznato, svladavaju zmajeve, nadmudruju vještice i čudovišta, rješavaju zagonetke te izlaze kao pobjednice u bitkama.

"Bajkarice" napisane su iz dugogodišnje prakse dviju pripovjedačica i spisateljica, pa se priče lako čitaju ili pak kazuju uživo. Na kraju svake bajke kratki je osvrt koji donosi porijeklo priče, kao i druge zanimljivosti o njoj. 

Bajkarice slave različitost, toleranciju i zajedništvo te osnažuju duh svojih čitatelja i slušatelja. Neka pustolovina započne!

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: