PINO: IGRE GESTAMA I GLASOVIMA Prikaži uvećano

PINO: IGRE GESTAMA I GLASOVIMA

Marta Galewska-Kustra

Planet Zoe

9789533570488

Novi proizvod

Pino vodi mališane kroz zabavan svijet gesti i glasova!

Na stranicama ove interaktivne knjižice pratit ćemo omiljenog junaka u jednostavnim aktivnostima koje sve bebe obožavaju – mahanje ručicom, pljeskanje, skrivanje lica dlanovima, dodirivanje prstićem, praćenje crte itd. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

24,00 KM .

Podaci

Autor Marta Galewska-Kustra
Izdavač Planet Zoe
Godina 2020
Uvez tvrdi
Broj stranica 20
Format 13,5 x 13,5 cm,
ISBN 978-953-357-048-8
Jezik Hrvatski

Više informacija

Pino vodi mališane kroz zabavan svijet gesti i glasova!

Na stranicama ove interaktivne knjižice pratit ćemo omiljenog junaka u jednostavnim aktivnostima koje sve bebe obožavaju – mahanje ručicom, pljeskanje, skrivanje lica dlanovima, dodirivanje prstićem, praćenje crte itd. Sve to je popraćeno jednostavnim glasovnim igrama poput ponavljanja samoglasnika, jednostavnih slogova i onomatopeja.

Pino poziva bebu u zabavan svijet gesta i glasova! Promatrajte zajedno ilustracije, dodirujte ih i igrajte se glasovima. Ponavljajte zajedno prikazane geste (uzmite njezine ručice u svoje i pomažite joj). Izgovarajte glasove jasno i izražajno kako biste privukli bebinu pozornosti i potaknuli je na oponašanje.

Ova mala kartonska slikovnica svojim prigodnim malim formatom, izdržljivošću i vrlo laganom težinom idealna je da je beba sama drži, lista i nosi uokolo. Možete je staviti u torbu, u džep dječjih kolica i čitati je bilo gdje gdje želite pružiti svojoj bebi iskustvo učenja govora s Pinom.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: