PINO NA LJETOVANJU Prikaži uvećano

PINO NA LJETOVANJU

Marta Galewska-Kustra

Planet Zoe

9789533570150

Novi proizvod

Četvrti dio njegovih zgoda namijenjen je djeci u dobi od 3 do 6 godina. Došlo je vrijeme da se u igri pozabavimo djetetovom artikulacijom, odnosno vještinom pravilnog izgovaranja glasova. Knjiga potiče razvoj izgovora i omogućava roditeljima provjeriti izgovara li dijete pravilno u odnosu na svoju dob ili mu je potrebna stručna podrška logopeda.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

41,60 KM .

Podaci

Autor Marta Galewska-Kustra
Izdavač Planet Zoe
Godina 2018
Uvez tvrdi
Broj stranica 40
Format 22 x 25 cm
ISBN 978-953-357-015
Jezik Hrvatski

Više informacija

Simpatični mališan Pino postat će omiljeno društvo vašeg djeteta u ranim godinama učenja govora. Četvrti dio njegovih zgoda namijenjen je djeci u dobi od 3 do 6 godina. Došlo je vrijeme da se u igri pozabavimo djetetovom artikulacijom, odnosno vještinom pravilnog izgovaranja glasova. Knjiga potiče razvoj izgovora i omogućava roditeljima provjeriti izgovara li dijete pravilno u odnosu na svoju dob ili mu je potrebna stručna podrška logopeda.

Prethodni su dijelovi bili usredotočeni na ranije faze govorno-jezičnog razvoja (onomatopeje, prve riječi, rečenice, početak razvoja gramatike). Ovaj svezak ide korak dalje: vrijeme je za igru povezanu s artikulacijom, odnosno vještinom pravilnog izgovaranja glasova. Ova je knjiga osmišljena kao podrška razvoju djetetova izgovora. Korisna je i roditeljima koji, zahvaljujući sadržanom materijalu, mogu provjeriti izgovara li dijete glasove u skladu s dobi ili mu je možda potreba stručna pomoć logopeda.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: