BAŠ KAO HARRY POTTER Prikaži uvećano

BAŠ KAO HARRY POTTER

Jasminka Tihi-Stepanić

ALFA

9789532977394

Novi proizvod

Nakon rado čitanih romana "Imaš fejs?", za koji je dobila nagradu „Mato Lovrak“, pred nama je zbirka priča Jasminke Tihi-Stepanić "Baš kao Harry Potter". Priče su to o životu osnovnoškolaca, o problemima koji zaokupljaju većinu mladih i dio su odrastanja.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

28,00 KM .

Podaci

Autor Jasminka Tihi-Stepanić
Izdavač ALFA
Godina 2014
Uvez tvrdi
Broj stranica 124
Format 16.5 x 22.0 cm
ISBN 9789532977394
Jezik Hrvatski

Više informacija

Nakon rado čitanih romana Imaš fejs?, za koji je dobila nagradu „Mato Lovrak“, pred nama je zbirka priča Jasminke Tihi-Stepanić "Baš kao Harry Potter". Priče su to o životu osnovnoškolaca, o problemima koji zaokupljaju većinu mladih i dio su odrastanja. Nižu se događaji u školi, u obitelji, đačke ljubavi… Ali, autorica ne zatvara oči niti pred temama kao što su neusklađeni odnosi u kući, neprihvatljivo ponašanje mladih, bolest… Živi jezik vjerno odražava njihovo vrijeme i blizak je suvremenom naraštaju. U svojim pričama autorica afirmira pozitivne životne vrijednosti, zdrave odnose, razumijevanje i toleranciju.

Glavni likovi, tinejdžeri, u prvom licu pričaju svoje dogodovštine s obitelji, prijateljima i simpatijama. Priče prikazuju odrastanje u suvremenom društvu, a u njima nam autorica nenametljivo govori o pravim ljudskim vrijednostima te afirmira zdrave odnose, razumijevanje, toleranciju, marljivost, poštenje i osjećaj za druge i drukčije.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: