HOBIT ILI TAMO PA OPET NATRAG - STRIP Prikaži uvećano

HOBIT ILI TAMO PA OPET NATRAG - STRIP

J.R.R. Tolkien

ŠARENI DUĆAN

9789536683246

Novi proizvod

Strip verzija priče o hobitu Bilbu Bagginsu. On kao tipičan predstavnik hobita - rastom malog, miroljubivog naroda iz Međuzemlja, nije sklon promjenama u svom životu, a pustolovine mu nisu ni na kraj pameti. Sve dok mu čarobnjak Gandalf ne zakuca na vrata, a nedugo zatim trinaest nezvanih patuljaka ne nahrupi na čaj u četiri popodne. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

52,00 KM .

Podaci

Autor J.R.R. Tolkien
Izdavač Šareni dućan
Godina 2002
Uvez tvrdi
Broj stranica 140
ISBN 9789536683246
Jezik Hrvatski

Više informacija

Već više od pola stoljeća priča o susretljivom i mirnom hobitu, gospodinu Bilbu Bagginsu i njegovom nevoljkom udjelu u vratolomnoj potrazi za zmajevim zlatom u društvu čarobnjaka Gandalfa i skupine patuljaka, poput postojanoga kamenog mosta spaja generacije čitatelja širom svijeta.Hobit J.R.R. Tolkiena nosi u sebi za svakoga ponešto – snagom izvorne mašte zabavlja djecu, duhovitošću šarmira odrasle....

Strip verzija priče o hobitu Bilbu Bagginsu. On kao tipičan predstavnik hobita - rastom malog, miroljubivog naroda iz Međuzemlja, nije sklon promjenama u svom životu, a pustolovine mu nisu ni na kraj pameti. Sve dok mu čarobnjak Gandalf ne zakuca na vrata, a nedugo zatim trinaest nezvanih patuljaka ne nahrupi na čaj u četiri popodne. Od tog trenutka htio - nehtio, Bilbo postaje sudionikom nadasve opasne i pogibeljne potrage za blagom patuljaka koje je oteo i koje čuva krvoločan zmaj Smaug.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: